Huawei Mate S İnceleme


İşte karşınızda Huawei Mate S akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Teknolojiyi Hissedin
Tasarımın gücü ve teknolojinin hayatımızdaki vazgeçilmez özelliklerinden ilham alınarak tasarlandı. Huawwei Mate S sınırsız olasılıklar dünyasının kapısını aralıyor. İleri seviye teknolojiyi tasarımın kusursuzluğu ile birleştiriyor. Huawei Mate S duyuların izinde sizin için tasarlanıyor.

Hayata Bağlanmanın
Yeni Yolu Yeni jenerasyon interaktif dokunma özelliği ile Huawei Mate S siz ve akıllı telefonunuz arasında üst seviye, yeni bir bağ oluşturuyor. Akıllı basınç algılama, parmak izi ve çok daha fazlası yeni Huawei Mate S ile sizinle.

Yaratıcılığınızı Özgür Bırakın
Huawei Mate S size özel bakış açınızı yansıtabileceğiniz özel bir kamera teknolojisi ile geliyor. Huawei Mate S ile yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmanın tam zamanı. Profesyonelmod, gerçek zamanlı siyah-beyaz efekt, yüksek selfie performansı, HDR+ özelliği ve çok daha fazlası.

Daha çok profesyonel kullanıcılara hitap edeceğini rahatlıkla söyleyebileceğimiz Huawei Mate S piyasada 2.399 TL fiyata satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Huawei Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Sony Xperia Z5 Premium İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!