Sony Xperia Z5 Premium İnceleme


İşte karşınızda Sony Xperia Z5 Premium akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 5.1.1 (Lolipop) işletim sistemi ile gelen cihaz 5.5 inçlik 2160 x 3840 Piksel Ulta HD 4K çözünürlüğe sahip olması ile dikkati çekiyor.

32 GB'lık dahili hafızası ve 3 GB'lık Ram kapsitesi olan cihaz 1,5 GHz 4 çekirdek + 2,0 GHz 4 çekirdek olmak üzre 8 çekirdekli işlemciye sahip.

4K Ekran Teknolojisi Karşınızda
Sony televizyonların ekran teknolojisi şimdi Sony Xperia Z5 Premium ile akıllı telefonunuzda. 4K Ultra HD, 5.5” boyutlu ekranı ile daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir ekran kalitesi ile tanışacaksınız. Çok daha iyisi için FULL HD ekran kalitesinden dört kat daha iyi çözünürlük ile Sony Xperia Z5 Premium ile Premium ekran deneyimi sizinle. Her bir noktada artık çok daha fazla pixel ile görüntüler çok daha net. Tüm fotoğraflarınızı, videoları şimdiye kadar görebildiğinizden çok daha iyi göreceksiniz.

4K Video Özelliği
Sony Xperia Z5 Premium güçlü ekran teknolojisinin yanında Sony kamera teknolojisi ile de en iyi akıllı telefon kamerasını sunuyor. Onunla 4K videolar çekebilir, tüm anılarınızı çok daha canlı ve kaliteli saklayabilirsiniz. Üstelik 4K bir televizyona bağlanabilir ve videolarınızı izleyebilirsiniz.

Premium Teknoloji
Sizi Tanıyacak Sony Xperia Z5 Premium güç düğmesinde yer alan parmak izi sensörü ile akıllı telefonunuzu kolayca açabilecek ve bilgi güvenliğinizi bir üst seviyeye çıkarabilecek. Yan yüzeyde yer alan güç düğmesi ile kolay kullanım sizinle.

4K Deneyim Güçlü Pil Ömrü
4K ekran ve video deneyimi ve çok daha fazlasını sunarken Sony Xperia Z5 Premium iki güne kadar (kullanıma göre değişiklik gösterebilir) pil ömrü sunar. Videolar, oyunlar, fotoğraflar ve çok daha fazlası için sizin artık şarj problemi adında bir probleminiz olmayacak. İhtiyacınız olan her an o hep yanınızda. Yeni Sony Xperia Z5 Premium ile Premium teknolojiyi yaşayacaksınız.

Gold, kraom ve siyah renk seçenekleri ile Sony Xperia Z5 Premium piyasada 2.799 TL etiket fiyatı ile satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Sony Cep Telefonu Modelleri İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Lenovo P1 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!