Piranha Onx İnceleme

İşte karşınızda Piranha Onx cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Bir cep telefonunda ihtiyacınız olan her şey için Piranha Onx! 2.4” ekran boyutu ve tuş tasarımı ile herkesin kullanabileceği kolay bir kullanım sunar. Cep telefonu özelliğinin yanında pek çok özellik ile zenginleştirilmiş Piranha Onx bluetooth, micro usb girişi gibi özelliklere sahip.

İhtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Piranha Onx cep telefonu 2,4 inç ekranı ile şık bir tasarım ile karşınıza çıkıyor. Şık tuş tasarımı ve rahat kullanılabilirliği sayesinde hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir telefondur.Cep telefonu olarak kullanabilecek olmanın yanı sıra kullanıcısına sahip olduğu çeşitli özelliklerle günlük yaşamını daha kolay hale getirme konusunda yardımcı oluyor. Cep telefonunuzda GPRS özelliğini deneyimlemenizi sağlayan cihaz LED flaşlı 3,2 megapiksel kamerasıyla mutlu anlarınızı ölümsüz hale getirmenizi mümkün kılıyor.


Güçlü kamera özellikleri sayesinde daha renkli ve kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmenize olanak sağlıyor. Ergonomik ve kolay kullanımı ile ilgi çeken Piranha Onx özellikleri söz konusu olduğunda da pek çok kullanıcının beğenisini toplamayı başarabilmiş durumda. 2G bağlantı hızı ile şebeke sorunu çekmemenize olanak sağlayan cihaz Bluetooth özelliği ile size pek çok açıdan kolaylık sunuyor.

Arttırılabilir hafızası ile dilediğiniz kadar müzik yükleyebileceğiniz, fotoğraf ya da video çekebileceğiniz cihazınızı bir eğlence konsolu olarak da kullanabilirsiniz. Üstelik pek çok oyunu da cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.Cep telefonunuzu beklemeye aldığınız zaman 120 saat şarjı bitmeyecek olan cihaz ile 15 saat boyunca kesintisiz konuşma olanağına da sahip olabiliyorsunuz. 2 yıl garantili olan telefon için satış sonrasında da cihazınızda bir sorun olması durumunda destek alabilirsiniz.

Piranha Onx cep telefonu piyasaada 200 TL - 300 TL fiyat aralığında satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Piranha Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Alcatel 2004C inceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!