IXPERIA K5 Cep Telefonu İnceleme



İşte karşınızda iXperia K5 akıllı cep telefonu ve öne çıkan teknik özellikleri;

Standart işletim sistemine ve 5.5 inçlik ekran genişliğine sahip olan iXperia K5 ilk önce çift Sim kartı destekleyen bir cep telefonu.

Bunun dışında Analog TV yayınlarını izleyebilme, Kamera, Radyo, Bluetooth desteği, Wi-Fi, Mp3 ve Mp4 oynatabilme, Oyunlar ve Tüm sosyal ağlara girebilme gibi özelliklerine sahip.

130 gram ağırlığındaki cihaz 5.5 inç olarak geçiyor ama bu büyüklük telefonun ekranına ait değil geneline ait bir büyüklük. Bunu da buradan belirtelim.

En ilginç olanı 179 TL'ye IXPERIA K5'i pazarlayanların en büyük vaadi ise ilk arayan 50 kişiye telefonun yanında 22 ayar altın kaplama bileziğin yada altın kaplama incili kolyenin verilmesi diyebiliriz. Çünkü zaten verilenlerin değeri telefondan fazla olduğu için normal olarak telefonu pazarlayanların sizce de zarar etmesi gerekmez mi?

Buradan her zaman olduğu gibi hatırlatmamızı yapalım ve cihazı almaya karar vermeden önce gelen Tepkileri dikkate almanızı önerelim.

Mutlaka İzleyin! IXPERIA K5 Alacaklar Bu İncelemeyi Kaçırmasın!

Cihaz 12 Haziran tarihi itibarı ile toplam 99 Tepki almış durumda ve bu tepkilerin çoğu malesef olumsuz yönde.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! iXperia Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Huawei Ascend Y600 İnceleme

İlginizi çekebilir!