Huawei G8 İnceleme

İşte karşınızda Huawei G8 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Hayatın Tekrarı Yok, Şimdi Yaşa
Huawei G8, düşük ışıkta dahi yüksek kaliteli fotoğraflar sunarken, kişiselleştirilmiş fotoğraf uygulamaları ile eğlenceli bir deneyim sunuyor. Yeni Huawei G8 ile en güzel anları hiç olmadığı kadar kusursuz fotoğraflayabileceksiniz. 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası ile yeni Huawei G8.

Sizin Parmak İziniz, Sizin Akıllı Telefonunuz
Huawei G8 ile tek bir dokunuşla hayata bağlanın. İleri teknoloji ID parmak izi teknolojisi ile ultra hızlı ve çok daha güvenlikli bir akıllı telefon sahibi olacaksınız.

Metal Gövde
Üst sınıf tamamı metal tasarımı ile Huawei G8 kusursuz tasarımı ve dengeyi akıllı telefonunuzla hayatınızın merkezine alıyor. 5.5” geniş ekran boyutu ve geniş ekran kullanımı için özel tasarlanan dizaynı ile hem ergonomik hem de üst seviye tasarıma sahip bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

Güçlü Teknoloji
Güçlü işlemcisi ile pek çok uygulamayı aynı anda kolaylıkla kullanabilecek ve performanstan ödün vermeden akıllı telefonunuzda eğlencenin tadını çıkarabileceksiniz. 3000 mAh bataryası ile şarj problemi artık sizin için geçerli olmayacak.

Beyaz ve siyah renk seçenekleri ile Huawei G8 piyasada 1.165 TL etiket fiyatı ile satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Huawei Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Huawei Mate S İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!