Sony Xperia X İnceleme

İşte karşınızda Sony Xperia X akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 6.0.1 (Marshmallow) işletim sistemi ile gelen Sony markasının en yeni telefonu olan Sony Xperia X , sunmuş olduğu donanım özellikleri ve çekici tasarımıyla akıllı telefon severlerin ilgi odağı haline geleceğe benziyor. Markanın başyapıt olarak nitelendirdiği cihaz, en başta kamera performansıyla ön plana çıkıyor. Cihazın üzerinde bulunan hibrit otomatik odaklama özelliği, odak noktasını hareket halindeyken anlık olarak takip ederek en iyi görüntüyü yakalamanızı sağlar.

23 Megapiksel görüntü kalitesine sahip kamerayla 0,6 saniyeden daha az bir bekleme süresinde çekimler yapabilirsiniz. Arka kamera böyle yüksek özellikler sunarken, ön kamera da aşağı kalmıyor. Selfie kamerası olarak nitelendirebileceğimiz ön kamera, 13 megapiksel kalitesiyle karşımıza çıkıyor. Sony Xperia X , kavisli ekran ve metal gövdesiyle alışılmış tasarımların dışında bir kalite sunuyor. Özel olarak fırçalanmış olan metal kasa, çeşit çeşit renklerle sunuluyor.


Sony Xperia X gücünü aldığı Snapdragon 820 işlemci ve 3 GB Ram, hayallerinizin ötesinde bir performansla sizleri karşılıyor.

Cihazın üzerinde yer alan Hi-Res Audio teknolojisi sayesinde, yüksek çözünürlük ses ve digital gürültü önleme teknolojilerini keşfedebilirsiniz. Bunun yanı sıra BRAVIA® TV teknolojisi sayesinde, cihazından Full HD görüntü alırken, daha parlak renkleri görmenin tadını çıkartacaksınız. Cihazın Playstation 4 ile de uyumlu bir şekilde çalıştığını yazımızda belirtmemizde fayda bulunuyor. Cihazın 5 inç boyutunda ki ekranı bir çok kişinin beklentilerini karşılayacaktır.

Cihazın bir de 32 GB. Depolama alanı bulunuyor. Bu depolama alanına dilediğiniz resimleri, oyunları ve videoları kaydedebilirsiniz. Bu alanın sizin için yeterli gelmediğini düşündüğünüz zaman da MicroSD kart sayesine hafızanızı 200 Gb.’a kadar yükseletebilirsiniz.

Yüksek kamera, oyunlar ve videolardan söz ettikten sonra bataryadan da söz etmemiz gerekir. Xperia X’in 2620 mAh gücünde ki bataryası, size şarj problemlerini unutturacaktır. Şarj problemleri yaşamadan doyasıya telefon kullanmanın tadını da Xperia X’de yaşayacaksınız. Bu batarya ile birlikte sizleri 2 güne varan bir pil ömrü bekliyor. Sony Xperia X fiyatından da söz edecek olursak eğer, marka sağlamış olduğu bu yeni cihaz ile fiyat performans cihazı arayan kişilerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayacaktır.

Cihazın sağlamış olduğu üstün özellikler ve kaliteli kasa tasarımı vermiş olduğunu paranın hakkını verecektir. Sony Xperia X cihazınız ile garanti konusunda da problem yaşamayacaksınız. Cihazınızda bir arıza meydana gelmesi halinde, cihazınızı garantiye göndererek sorunsuz onarılmasının keyfini süreceksiniz.

Altın sarısı, gül kırmızısı, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile Sony Xperia X cep telefonu 2.289 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Sony Cep Telefonu Modelleri İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Huawei GR3 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!