Tinmo X3 Ranger İnceleme

İşte karşınızda Tinmo X3 Ranger cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Standart işletim sahibine sahip olan cihazın en büyük özelliği Genel Kurmay onaylı bir Askercell olma özelliğine sahip bir cep telefonu olması diyebiliriz.

Günümüzde kullanılan dev ekranlı, dokunmatik ve modern telefonlardan olmasa da kendi dünyasında küçük ama işlevleriyle büyük Tinmo X3 Ranger, özellikle yeşil renk sevenler için çok ideal. Basit ve şık tasarımıyla Tinmo X3 Ranger, askerler ve dağcılıkla uğraşanlar için biçilmiş kaftan. Lityum pil teknolojisiyle birlikte normal tuş takımına sahip olan Tinmo X3 haki renginde sahneye çıkıyor.

Polifonik zil sesleriyle de özlediğimiz müzikal melodileri bizlerle buluşturuyor. Aynı zamanda telefonun 3.5mm kulaklık bağlantısı bulunuyor. Sağlamlığıyla dikkat çeken Tinmo X3'ün en ilginç yanlarından biri ise Genelkurmay onaylı bir telefon olması. Telefon içerisinde bu yüzden herhangi bir ses, video ve kamera kaydı ya da internet özelliği bulunmuyor. Askercell uyumlu Tinmo X3 resmen askerler için üretilmiş bir telefon.


2 yıl garantili olmasının yanında el feneri de mevcut. Telefona hafıza kartı da takılabiliyor ve hiç şarja takmadan BL5C 1000 mAh pil ile 1 hafta dayanabiliyor. 1.77 inç ekrana sahip Tinmo X3'ün kutu içeriğinde ise şarj cihazı, USB Kablo, batarya, kulaklık ve garanti belgesi bulunuyor. Diğer telefonlara nazaran daha sade, daha olası ve daha dayanıklı olan Tinmo X3, bu tarz telefon sevenler için idealden de öte bir ürün.

Özellikle dağcılıkla uğraşan kişiler için yüksek motivasyon olabilecek Tinmo X3 Ranger 75 TL gibi uygun bir fiyata satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Tinmo X1 İnceleme

Buda ilginizi çekebilir! Piranha Onx İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!