Samsung Galaxy J1 Ace İnceleme

İşte karşınızda Samsung Galaxy J1 Ace akıllı cep telefonu ve başlıca özellikleri;

4.3 inç 480 x 800 piksel ekrana sahip olan Samsung Galaxy J1 Ace cihazı, fiyat performans ürünü arayan kişilerin başlıca tercihlerinden bir tanesi oluyor. Marka sunmuş olduğu özellikler ve uygun fiyat politikasıya bu cihazından da uzunca söz ettireceğe benziyor.

Samsung Galaxy J1 Ace fiyatına göre kullanıcılara beklentilerin üzerinde bir performans sunuyor. Cihazın teknik özelliklerine göz atacak olursak eğer; çoğu cihazda görmeye alışık olduğumuz Android işletim sistemi bu cihazda da yer alıyor. Android 4.4.4 Kit Kat işletim sisteminden gücünü alan telefon, Google Play Store sayesinde uygulama alanında da bolca seçenek sunmayı başarıyor. İşletim sisteminin yanı sıra cihazın sahip olduğu 1850 mAH gücüne sahip bataryası da şarj problemlerinizi ortadan kaldıracaktır.

Artık her telefonda olmazsa olmazlar arasında konumlanmış olan kamera, Galaxy J1 Ace’de arka tarafta 5 MP, ön tarafta 2 MP olmak üzere konumlanıyor. TFT ekran tipi ve 128 GB.’a kadar arttırılabilir hafızası da anılarınızı uzun yıllar boyunca yanınızda taşımanızı sağlayacaktır.


Cihazın 128 GB.’a kadar arttırılabilir hafızasının yanında 8 Gb.’da dahili hafızasının bulunduğunu sözlerimize ekleyelim. Galaxy J1 Ace’nin 4,3 inçlik ekranı da tam anlamıyla beklentilerinizi karşılayacak cinsten oluyor. Geçtiğimiz satırlarda sözünü ettiğimiz Google Play Store sizlere geniş bir uygulama ve oyun arşivi sunmaktadır.

Play Store içerisinde bir çok uygulamanın çeşitli alternatiflerini bulabilir, çoğu uygulamaya ücretsiz erişebilirsiniz. Play Store’dan indireceğiniz uygulamalar ve oyunlar için de arttırılabilir hafızanız yeterli alanı sağlayacaktır.

Son zamanlarda adından sıkça bahsedilen 4G teknolojisi de bu cihazın sağlamış olduğu özellikler arasında bulunuyor. 4G teknolojisi sayesinde internette daha hızlı dolaşabilecek, verileri çok daha hızlı indirebileceksiniz. Yeni bir çok cihazın bu özelliği sağlamadığını göz önüne alacak olursak eğer; Galaxy J1 Ace’nin bu konuda da avantajlı bir cihaz olduğunu sözlerimize ekleyebiliriz.

1,2 GHz Quad Core işlemci ve 768 MB. Ram’i de cihaza ait teknik detayların yanında belirtmemiz gerekiyor. Teknik konularının yanı sıra biraz da cihazın kasasından söz edebiliriz. Samsung Galaxy J1 Ace modelleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir telefon oluyor. Cihazın siyah ve beyaz olmak üzere çift renk seçeneği bulunuyor. Bu renkler arasından dilediğinizi seçerek kolay bir şekil de sipariş verebilirsiniz.

Farklı renkleriyle göz önüne çıkan cihaz, sağlam görünümüyle de size tam anlamıyla güven verecektir. Çoğu cihaza oranla yüksek özelliklere sahip teknik donanımlar, yüksek kaliteli tasarım ve uygun fiyat bu üründe bir araya geliyor. Eğer mobil cihazlara fazla para vermek istemiyor, yüksek kaliteye sahip bir markadan cihaz satın almak istiyorlsanız Galaxy J1 Ace sizin için en doğru tercih haline gelecektir.

Son olarak Samsung Galaxy J1 Ace cep telefonu için 519 TL'lik uygun fiyatı ile fazla bütçesi olmayan akıllı cep telefonu almak isteyenler için tam isabet diyebiliriz.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlar aşağıda ki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtebilirler.


Tıklayın! Samsung Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Sony Xperia XA İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!