ZTE Blade V6 İnceleme


Bakalım Android 5.0.2 (Lollipop) işletim sistemi ile gelen Çin'li teknoloji firması ZTE'nin Blade V6'nın dikkat çeken özellikleri nelermiş;

Şık Tasarım
Yeni ZTE Blade V6 ile tasarımda şıklık, teknoloji de güç birleşiyor. 5” geniş ekranı ve soft bitişli tasarımı ile yeni ZTE Blade V6 ile tanışın. ZTE’nin en iyisi, en yenisi. 1,3 Ghz Quad Core işlemcisi ve 2 GB RAM desteği ile kusursuz tasarım gçlü teknoloji ile destekleniyor. Onunla pek çok uygulamayı aynı anda rahatlıkla kullanabilecek, hiçbir teknik sorun, yavaşlama yaşamadan uygulamaların keyfini çıkarabileceksiniz.

En Güzel Anlar Sizinle
13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası ile en iyi fotoğraflar sizin olacak. Fotoğraf uygulamaları ile fotoğraflarınızı en güzel şekilde çekecek dilediğinizce sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz. Artık selfie ler çok daha güzel çok daha eğlenceli, bütün arkadaşlar da kolayca aynı karede. Onunla fotoğraf çekmek hiç olmadığı kadar eğlenceli, saklamak istediğiniz anılarınız hiç olmadığı kadar güzel.

Anroid Dünyasına Hoşgeldiniz
ZTE Blade V6 ile Anrois işletim sisteminin keyfini doyasıya çıkarın. Artık binlerce oyun, uygulama ve çok daha fazlası bir tık uzağınızda akıllı telefonunuzda. Güçlü teknolojisi ile dilediğiniz uygulamayı kullanabilecek, akıllı telefonunuzda Android dünyasını keşfedebileceksiniz. ZTE Blade V6 ile eğlence artık hep yanınızda, onunla hayatın hiçbir anını kaçırmayacaksınız.

ZTE Blade V6 piyasada 849 TL ile 999 TL fiyat aralığında satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! ZTE Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! LG G4 32 GB Dual İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!