LG G4 32 GB Dual İnceleme


İşte karşınızda LG G4 32 GB Dual akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

LG G4 32 GB Dual akıllı cep telefonu adından da anlaşılacağı gibi Çift sim kart destekli (Çift işlemcili) bir cep telefonu. Yani 2 hattınızı da aynı anda kullanabileceksiniz.

LG G4 32 GB Dual'in diğer özellikleri ise neredeyse LG G4 ile aynı diyebiliriz (Tıklayın LG G4 detaylı incelemesi)

Mükemmel Ekran Teknolojisi

LG, G4 modelinde kullandığı 5.5 inç büyüklüğündeki 1440*2560 (2K) çözünürlüğe sahip Corning Gorilla Glass ekranı ile keyifli bir kullanım imkanı sunuyor. 4+2 çekirdekli 64-bit işlemciye sahip 3 GB Ram ile hız ve akıcılık konusunda üstün bir performans sağlıyor. 32 GB dahili depolama hafızası ve 2 TB'a kadar yükseltilebilir hafıza imkanı ile dilediğiniz uygulama, oyun ve videoyu telefonunuzda saklayabilmenize ve kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Gerçek Deri Dokunuşu

LG'nin son zamanlarda ürettiği amiral gemisi LG G4 teknik özellikleri ve estetik tasarımı ile göz dolduruyor. Android 5.1 Lollipop işletim sistemine sahip Qualcomm Snapdragon işlemci kullanan ve hız konusunda kullanıcısına üstün performans sağlayan LG G4, ekran teknolojisi ile de meraklısını tatmin ediyor.

Akıllı, Size Özel Çözümler

Kamera konusunda üstün bir iş çıkartmayı amaçlayan LG, G4 modelinde f/1.8 lens özelliğine sahip 16 MP değerindeki kamerası ile son derece kaliteli görüntüler yakalayabilmenizi sağlıyor. Karanlık ortamlarda bile çekim yapabilmenize olanak tanıyan arka kamerası ve 8 MP değerine sahip ön kamerası ile profesyonel çekimler yapabilirsiniz. 3000 mAh pil gücüne sahip LG G4, uzun süreli kullanım imkanı ila piyasadaki rakipleri arasında öne çıkıyor

Güçlü Teknoloji Sizinle

Gerçek deri tasarımı, estetik dizaynı ve üstün performansı ile göz dolduran LG G4 ile sosyal medyanın ve keyifli dakikaların tadını çıkartabilirsiniz. Dünyayı parmaklarınızın ucuna getiren ve kalitesi ile rahat bir kullanım imkanı veren LG G4'e sahip olmak için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca LG G4 gold ve LG G4 beyaz seçenekleri de sizleri bekliyor.

Deri Kahve ve Deri Siyah renk seçenekleri ile LG G4 32 GB Dual, 1599 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! LG Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy J1 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!