Vestel Venus V3 5570 İnceleme


İşte karşınızda Vestel Venus V3 5570 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

5.5 inçlik 1080 x 1920 piksel IPS HD ekrana sahip olan ve Android Android 5.1.1 (Lolipop) işletim sistemi ile gelen cihaz 1.5 GH'lik 8 çekirdekli işlemciye, 32 GB'lık dahili hafızaya ve 2 GB'lık Ram kapasitesine sahip.

Hem Şık,Hem Akıllı!
Plus X Design Award ve A Design Award* gibi 2015’in en prestijli ödüllerini kazanan Venus V3, Diamond Cut çerçevesi, metal kasası, ince ve şık tasarımıyla görenleri büyülüyor! Venus V3’le, yeni nesil tasarım yaklaşımının hafifliğini avuçlarınızda hissedin.

Yüksek Hafızası ile Tüm Anılarınıza Yer Var!
Yeni bir fotoğraf çektiğinizde veya yeni bir video kaydettiğinizde, diğerlerinden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Venus V3, 32 GB’lık dahili hafızası ve 32 GB harici bellek desteği* ile fotoğraflarınıza, videolarınıza ve her türlü depolama ihtiyacınıza çözüm sunuyor. Üstelik Venus V3 alan herkes, güvenilir bulut teknolojisi Vestel Cloud’da 50 GB’lık saklama alanına bir yıl boyunca ücretsiz sahip oluyor.

Üstün Kamera Teknolojisi Venus V3'te!
Venus V3’ün merceğinden geçen anılarınız, daha canlı daha detaylı… 13 MP ana kamerası (arka kamera), 8 MP selfie kamerası (ön kamera) ile her koşulda iyi videolar ve fotoğraflar çekmeye hazırsınız! Üstelik Venus V3, ana kamerasında pek çok ileri teknolojiyi bir arada sunuyor.

Daha Hızlı Şarj!
En ihtiyaç duyduğunuz anlarda Venus V3 yanınızda.. Yanında sürekli şarj aleti taşımak, şarj kablonuzun izin verdiği ölçüde telefon kullanmak can sıkıcı olabilir. İşte bu nedenle Venus V3’te Quick Charge 2.0 özelliği bulunuyor. Bu özellik Venus V3’ü, %75’e kadar daha hızlı şarj edilebilir hale getiriyor.

Gold, gri ve beyaz renk seçenekleri bulunan Vestel Venus V3 5570 piyasada 1299 TL fiyata satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Vestel Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Vestel Venus V3 5040 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!