HTC Desire 728G Dual Sim İnceleme


İşte karşınızda HTC Desire 728G Dual Sim akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 5.1.1 (Lolipop) işletim sistemi ile gelen cihazın en dikkat çeken özelliği tabiki Çift Sim Kart desteği diyebiliriz.

5.5 inçlik 720 x 1280 piksel HD ekrana sahip olan cihaz 1.3 GHz'lik 8 çekirdekli işlemciye, 16 GB'lık dahili hafızaya ve 1.5 GB'lık Ram kapasitesine sahip.

Hem Şık,Hem Sade!
Hem şık, hem sade tasarımıyla HTC Desire 728G sizi büyüleyecek. Şık tasarımı, sade hatları, hafif çerçevesi ve incecik yapısıyla elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Leke tutmayan kaplaması ve parmak izi sensörüyle tasarım yaklaşımının hafifliğini avuçlarınızda hissedin.

Çift Simle Özgürlüğü Yaşa!
Hayatını kolaylaştıran iki hattı bir arada sunan çift sim özelliği. Bununla beraber HTC DESIRE 728G dual SIM tam sana özel!Telefonunun görünümünü özelleştir ve duvar kağıdından zil sesine kadar her şeyi en sevdiğin fotoğrafa göre değiştir. HTC Temalar™ ile tamamen sana ait eşsiz bir görünüm oluşturabilirsin.

Üstün Kamera Teknolojisi HTC Desire 728G Dual SIM'de!
13 MP ana kamerası (arka kamera), 5 MP selfie kamerası (ön kamera) ile her koşulda iyi videolar ve fotoğraflar çekmeye hazırsınız! Üstelik HTC Desire 728G dual SIM herkese göstermek isteyeceğin 1080p videolar çeker. Arka taraf aydınlatması, f2.2 diyafram açıklığı ve 28mm genişliğindeki objektifiyle her gülümsemeyi ve detayı yakalar. HTC Desire 728G dual SIM, sanatsal düzenleme kontrolü için dahili HTC Akıllı Göz™ yazılımı ile Fotoğraf Düzenleyicisi ayarına sahiptir ve HTC One™ Galeri ile fotoğrafların kolayca aranıp organize edilmesini sağlar.

Hem Oyun Hem İş!
Göz dolduran 5,5” HD ekranı nefes kesici görüntüler sunarken, Dolby Audio™ Surround'a sahip kulakların pasını silen HTC BoomSound®, hoparlör ve kulaklıklardan* zengin bir ses çıkışı sağlar. Android for Work kurulu olarak gelen HTC Desire 728G dual SIM, ayrı iş ve kişisel uygulamaların yanı sıra veri ve gizlilik kontrolü özelliklerine sahiptir. Dinamik çift SIM geçişi, iki hattın için de 4G LTE desteği verir.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan HTC Desire 728G Dual Sim piyasada 1.399 TL etiket fiyatı ile satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! HTC Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Vestel Venus V3 5570 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!