Dünyanın İlk Holografik Cep Telefonu Takee 1 İnceleme



İşte karşınızda Dünyanın ilk Holografik Cep Telefonu Takee 1 ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran: 5.5'' Full HD
İşlemci: MT6592T (8 çekirdek)
Ram: 2 GB
Kamera: 5 Adet
Pil: 2500 mAh

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet bu teknoloji bir zamanlar sadece hayaldi ama şimdi gerçek. Telefonun ön yüzünde 1 ve arka yüzünde 4 adet olmak üzere cihazda toplam 5 adet kamera var.

Öndeki kamera gözümüzü takip ediyor ve sinyalleri işletim sistemine gönderiyor. Sinyaller işleniyor ve Takee 1 bu sinyallere göre hareket ediyor ve bakış açınıza göre holografik görüntü oluşturuyor.

Arka tarafındaki 4 adet kamera holografik görüntü kaydedebiliyor ve bu sayede videolar daha gerçekçi hale geliyor. Ayrıca oyunlar daha gerçekçi, Görüntülü görüşme ile sanki yüz yüze ve alışveriş yaparken de almak istediğiniz ürünü daha canlı görebilme...gibi bir çok avantajının yanında ayrıca 3D tarama ve baskı imkanına da kavuşuyorsunuz.

Holografik içerik arşivi "Cloud Cube"

Takee firması Takee 1 ile birlikte holografik içeriğe kolay ulaşılmasını sağlayacak olan "Cloud Cube" isimli kütüphanesini de tanıttı. Bu kütüphane ile holografik özelliğe sahip oyunlara, videolara hızlıca ve emek harcamaksızın erişebilmek mümkün olacak.

Ve Takee 1 yetkilileri bu daha bir başlangıç devamı yeni teknolojilerle gelecek diyede de ekliyorlar.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Buda ilginizi çekebilir! Sony Cybershot DSC H400 Fotoğraf Makinesi İnceleme

İlginizi çekebilir!