Adidas miCoach FIT SMART İnceleme



İşte karşınızda Adidas miCoach FIT SMART fitness takip cihazı!

Evet akıllı saat ve akıllı bileklik piyasasında yer alan markaların sayısı git gide artmaya devam ediyor. Akıllı telefon ve tablet üreticilerinin de bu pazara giriş yapmasının yanında ünlü spor markaları da fitness takip cihazlarını tanıtıyor. Bu firmalardan biride Adidas.

San Francisco’da gerçekleşen Giyilebilir Teknolojiler Konferası’nda yaptığı tanıtım ile firma miCoach Fit Smart adına sahip yeni fitness takip cihazını tanıttı. Sporculara hitap eden bu ürünün birçok farklı özelliğe sahip.


Yaptığınız spora bağlı olarak cihazın ön yüzünde bulunan ekranda farklı LED bildirimler bulunuyor. Gerçek zamanlı olarak kalp ritminizi ölçen Adidas miCoach Fit Smart, kalbinizin atış hızına göre LED ışık mavi, yeşil, sarı gibi farklı renklere dönüşüyor.

Bluetooth 4.0 ile tablet veya telefonlara bağlanabilen cihaz ile elde ettiğiniz verileri ve bilgileri akıllı cihazlarınızda gösterebiliyor. (Scroll.com.tr)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Akıllı Saat Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Dünyanın İlk Holografik Cep Telefonu Takee 1 İnceleme

İlginizi çekebilir!