Reeder P10S İnceleme



İşte karşınızda Çift hat desteği ile bir performans canavarı Reeder P10S akıllı cep telefonu özellikleri ve fiyatı;

Android 6.0 (Marshmallow) işletim sistemi ile gelen Reeder P10S cep telefonu ile Andorid’de ilk defa kullanılan 3D Touch teknolojisi ile dokunma şiddetine göre uygulamalarınızda ki ekstra fonksiyonları harekete geçirebileceksiniz.

5.5 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel Süper AMOLED ekrana , 2 GHz Mediatek işlemciye , 4 GB Ram kapasitesine ve 64 GB'lık bir kapasiteye sahip ona cihaz ayrıca 128 GB'a kadar mikro SD hafıza kartlarını da desteklemekte.


Reeder P10S cep telefonu 16 MP çözünürlüğe ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip arka kamerası ile en net sahneleri ve doğru ışığı yakalayarak kusursuz fotoğraflar çekebileceksiniz. Ayrıca çift odaklama özelliği ile hiçbir sahne P10S’in gözünden kaçmayacak. Flash Selfie özelliği ile ışıksız ortamlarda dahi en net selfieleri çekebileceğiniz 8 MP ön kamerası ile sosyal medyanın vazgeçilmezleri arasında olacaksınız.

3000 mAh pil kapasitesi bulunan cihaz da Parmak izi okuyucu desteği bulunmakta ve 4.5G iletişimi desteklemekte. Reeder P10S, yeni MTK Helio tabanına sahip gerçek zamanlı çalışan sekiz çekirdekli işlemcisi ile yüksek grafik gücü isteyen oyunlarınızda ve uygulamalarda sizleri hayran bırakacak bir performans sergiler.

Ayrıca telefon yeni nesil Usb C Type girişi ile sizlere daha hızlı şarj ve veri iletimi sunarken, sahip olduğu tüm özellikleri sadece 7 mm inceliğindeki metal gövdesinde buluşturuyor.

Reeder P10S akıllı cep telefonu 1.699 TL - 1.899 TL fiyat aralığında piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.



Buda ilginizi çekebilir! Nokia 216 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!