Apple'dan Teknoloji Dünyasını Sallayacak Devrim!

Manşet TV'de yer alan habere göre Apple, iPhone Apple 6 için yeni bir özellik kullanabilmek için patent başvurusunda bulundu. Bu haber teknoloji dünyasını sallayacak. Telefonunun camı çizilen kullanıcılar ne yapacağını bilemiyordu. Bu özellik ile telefonun camı çizilse de kendini yeniliyor.

Apple, iPhone Apple 6 için patent başvurusunda bulundu. Apple camı çizilmeyen çizilse dahi kendini tamir eden bir özellik için patent başvurusunda bulundu. Apple iPhone Apple 6'ya kadar patent alırsa bu telefon uzun yıllar götürür.

Apple, iPhone Apple 6'da camı çizilmeyen çizilse bile kendi kendini tamir edecek bir özellik kullanacak. Camı çabuk çizilen telefonlar kullanıcıları yeni bir telefon almaya zorluyordu. Artık bu cam ile telefon ilk günkü güzelliğini koruyacak.

iPhone Apple 6'da çizilmelere karşı kendini tamir edebilen özel bir ekran kullanılacak. Çizik ekranlar telefonun ömrünü kısaltırdı artık buna bir son verilecek ve iPhone Apple 6'nın camı ilk günkü gibi olacak.

Bu özellik diğer iOS cihazlarında ve iMac'lerde de kullanılacak. Apple'ın 27 Şubat tarihinde patent başvurusu yaptı ancak patent yeni telefona yetişecek mi bilinmiyor.


Buda ilginizi çekebilir! Sosyal Medyanın Devi Facebook Bedava İnterneti Deneyecek!

İlginizi çekebilir!