Nokia 216 İnceleme



İşte karşınızda Nokia 216 tuşlu cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri ile fiyatı;

Standart işletim sistemine sahip olan cihaz da 512 MHz İşlemci bulunmakta. 2.4 inç 320 x 240 piksel LCD ekran sahip olan telefon 16 MB'lık dahili hafızaya sahip ve 32 GB'a kadar da mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte.

2G mobil bağlantı hızını destekleyen Nokia 216 1020 mAh kapasiteli pil ile 18 saate kadar konuşma ve 576 saate kadar da bekleme imkanı sağlamakta. Cihaz sadece 82.6 gr ağırlığa sahip ve Bluetooth 3.0 teknolojisini desteklemekte.

Cihaz VGA selfie kamerasına ve 0.3 MP arka kameraya sahip, fotoğrafçılık yeteneklerinizi rahatlıkla sergileyebileceğiniz bir ortam hazırlıyor.

MP3 çalabilme desteği de bulunan cihaz Opera Mini Browser’ın yüklü olarak geliyor ve aynı zamanda Opera Mobile Store üzerindeki uygulamaları ve oyunları da indirebiliyorsunuz.

Evet eğer bir cep telefonundan fazla bir beklentiniz yoksa Nokia 216 tam size göre diyecektik ama özellikleri göz önüne alındığı zaman 999 TL fiyatı sanırım tuşlu bir cep telefonu için bir hayli fazla gibi ama yine de seçim size kalmış diyoruz.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.



Buda ilginizi çekebilir! Philips Xenium E168 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!