Sony HDR-AS30V Action Cam İnceleme



İşte karşınızda özellikle macera tutkunlarına hitap eden Sony HDR-AS30V Action Cam!

İsterseniz Sony HDR-AS30V Action Cam'ın öne çıkan özelliklerine şöyle bir göz atalım;

Akıcı, sabit kayıtlar - doğada maceraya koşarken tatsız sürprizlerle karşılaşmayın ve SteadyShot ile çekimlerinizin titrememesini sağlayın.

Geniş ve dinamik - 170 derece ultra geniş açılı Carl Zeiss Tessar objektif ile aksiyonun yanı sıra dinamik arka planlar da çekebilirsiniz.

Gece gündüz çekim yapın - Exmor R CMOS arka aydınlatmalı görüntü sensörü, düşük ışıkta bile aksiyonu canlı ve kaliteli bir şekilde yakalar.

Bağlanın ve paylaşın - Action Cam Tek Dokunuşla NFC bağlantısı özelliğine sahiptir. Ve dahili Wi-Fi ile çekim yapar yapmaz videonuzu yükleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Hız ve konum verileri - yeni GPS özelliği kullanılarak kaydedilebilir. Bu, ücretsiz PlayMemories Home yazılımı kullanılarak Full HD çekiminizin üzerine bindirilebilir.

Daha fazla mod, daha fazla eğlence - hareketli sahneler için 2x ve 4x ağır çekim dahil altı kayıt moduyla en çılgın maceralarınızı bile yakalayabilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Sony Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Lenovo S650 İnceleme

İlginizi çekebilir!