Lenovo Yoga 2 Pro İnceleme



İşte karşınızda tüm detayları ile Lenovo Yoga 2 Pro Dizüstü Pc!

Üstün nitelikli çok fonksiyonlu bir Lenovo Ultrabook ile tanışmaya hazır mısınız? O zaman bakalım marifetleri ve onunla yapabileceklerimiz nelermiş;

Intel işlemcili Yoga 2 Pro bir bilgisayar, bir tabletten çok daha fazlası. Süper yüksek çözünürlüklü QHD+ çoklu dokunmatik ekranı 360 derece dönerek dört farklı kullanım fonksiyonu sunuyor: Dizüstü Bilgisayar, Tablet, Stand ve Tente/Çadır... Hayatın çok fazla modu var; teknolojinin de…

360 Derece Döndürülebilir ve Katlanır Tasarım

İhtiyacınız olduğunda bir bilgisayar, istediğinizde ise tablet… Dört farklı kullanım şekli arasında kolayca geçiş yapın — Dizüstü Bilgisayar, Stand, Tablet ve Çadır/Tente — Lenovo Transition sistem ayarlarında otomatik olarak geçiş yapar ve klavyeyi kilitler. Sırrımız: Yoga 2 Pro'nun benzersiz tasarımı ve dokunmatik ekranıyla, ekranı 360 derece döndürebilir ve böylece kullandığınız şekli yapmak istediğiniz işe göre seçebilirsiniz.

Her Kullanım Şekli için Uygulamalar

Yoga 2 Pro, şimdi her kullanım şeklinden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için özel yazılımla yüklü geliyor. Özel “Lenovo Öneriyor” yazılımı modlar arasında geçiş yaptığınızı algılar ve en iyi çalışan uygulamaları önerir. Phone Companion, Camera Man, Photo Touch ve Chef gibi önceden yüklenen uygulamalar, her bir kullanım şeklinde en iyi deneyimi sunar ve daha çok keyif almanızı sağlar.

Quad HD+ Ekran

Yoga 2 Pro'nun süper yüksek çözünürlüklü QHD+ (3200 x 1800) 10 noktalı çoklu dokunmatik Corning glass (kırılmaz cam) ekranı olağanüstü görüntüler sunarken düz geçiş (IPS) teknolojisi görüntülerin geniş bir görüntüleme açısında canlı olmasını sağlar.

Son Teknoloji İşlemci

Yoga 2 Pro, size oyun oynama, eğlenme ve yaratıcılığınızı öne çıkarma imkânı sunan yeni 4. nesil Intel® Core™ işlemciye sahiptir. Uzun pil ömrü sayesinde çoklu görevleri kolayca yerine getirin, güçlü performansın ve canlı görselliğin tadını çıkarın ve entegre güvenlik özellikleriyle her zaman güvende olun.

İnce ve Hafif Tasarım; Uzun Pil Ömrü

Sadece 1,39kg ve 15,5mm (0,61") incelikten başlayan Yoga 2 Pro ultra taşınabilir — seyahat halindeyken çalışanlar için ideal. Ayrıca 9 saate kadar pil ömrüyle, tüm gün şarj etmeden kullanabilirsiniz.

Lenovo Hareket Kontrolü

Web kamerasını komut girişi aygıtı olarak kullanın. Zahmetsizce sayfaları çevirin, şarkıları ileri/geri sarın, ses seviyesini ayarlayın ve sadece elinizle dokunarak diğer pek çok basit komutu verin.

Lenovo Sesli Komut
Lenovo Voice Control ile Yoga 2 Pro'nuzda sadece yapılmasını istediğiniz görevi söyleyerek veya soru sorarak çalışabilirsiniz.

Süper hızlı SSD Depolama

512GB'a kadar güvenilir katı hal depolama sürücüsüyle (SSD) ışık hızında okuma/yazma hızlarına güvenebilirsiniz.

Arkadan Aydınlatmalı AccuType klavye

Tüketicilerden büyük beğeni toplayan AccuType klavye, arkadan aydınlatmasıyla zayıf ışık ayarlarında kolayca kullanılabilirken, yazı yazmayı daha konforlu hale getirmek ve hataları azaltmak için ergonomik olarak tasarlanmıştır.

Dolby Home Theater® ile Donatılmış Stereo Hoparlörler

Yoga 2 Pro'nun hoparlörleri güçlü stereo ses sunar, Dolby Home Theater ise kullanıcıyı saran bir ses deneyimi yaşatır.

Yeşil Sertifika
Yoga 2 Pro satın aldığınızda, çevreyi korumaya da katkıda bulunursunuz. Yoga 2 Pro, TUV'den Yeşil İşaret sertifikası alan ilk dizüstü bilgisayardır. Bu sertifika, Lenovo'nun sosyal sorumluluk geçmişini, çevre dostu üretim süreçlerini ve düşük enerji tüketimini onaylar.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Lenovo Tablet Pc Ve Pc İncelemeleri
Tıklayın! AOSON M1013 10.1'' Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!