Xbox One İnceleme



Siyah ve gümüş tonlarda beliren yeni oyun sistemi, oturma odalarını oyun stüdyosuna çevirmeyi amaçlayan üstün teknolojisi ve sunduğu oyunların gelişen grafikleriyle oyunseverlere Xbox One, yepyeni bir tecrübe kazandırmayı vaat ediyor.

Yeni Xbox Kalp Atışlarınızı Dinleyecek!

Xbox One'ın tanıtımı için sahneye çıkan ilk isim, Xbox biriminin başında yer alan Mark Whitten oldu.
Whitten, Xbox One'ın Blu-ray Disc drive'ına sahip olduğuna dikkat çekerken, 'yeni Kinect'in en ufak vücut hareketlerini bile tespit edeceğini, bileğin çok az oynamasını bile kaçırmayacağını'ifade etti.
Whitten Kinect'in hareket algılama yeteneğini, 'Kalp atışlarınızı bile okuyacak' şeklinde yorumladı.

Yeni Xbox için 15 Yeni Oyun Tasarlandı!

Whitten'in ardından sahneye çıkan Electronic Arts stüdyolarının başkanı Andrew Wilson, Xbox One için yeni video oyunları tasarladıklarını belirtti.
Wilson, yeni oyunlardan bazılarını MAdden, FIFA, BA Live ve UFC olarak belirtti. Wilson, "Tüm oyunlar devrimsel olacak ve oyun oynama şeklinizi değiştirecek" dedi.
Wilson, EA'in yeni nesil oyun motoru EA Sports Ignite'ın 'gerçek dünya ile sanal dünya arasındaki çizgiyi bulanıklaştıracağını' ifade etti.

İşte  Xbox One'ın Teknik Özellikleri!

AMD'nin Jaguar tabanlı APU tasarımına sahip 8 çekirdekli işlemci kullanan Xbox One, 8 GB DDR3 sistem belleğine sahip.
500 GB HHD hard disk'e sahip olan Xbox One, Blu-Ray drive'ın yanı sıra Kinect teknolojisi entegre edilmiş bir şekilde sunuldu. Böylece, konsol ses komutları ve vücut hareketleriyle yönlendirilebilecek. Blu-Ray, combo olarak oynatılabilme imkanı sunuyor.
HDMI 1.4, ve USB 3.0 bağlantısı ile Gigabit Ethernet ve Wi-Fi (802.11n) bağlantı özellikleri bulunan Xbox One, kolay oyun oynama imkanının yanı sıra güçlü internet erişimi sunuyor.

Ve son olarak Xbox One 2013 sonlarına doğru piyasada olacak.

Kaynak: Ntvmsnbc

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! LG Optimus L5 II Dual E455 İnceleme

İlginizi çekebilir!