Samsung WB250F Smart Camera İnceleme



Samsung WB250F Smart Camera'nın başlıca özellikleri;

Ekran Boyutu: Boyut:  3" 75 mm TFT LCD (C-Tipi Dokunmatik)
Zum: 18x Optik Zum
Görüntü Algılayıcı: Etkin Piksel: Yakl. 14,2 Megapiksel  ve Toplam Piksel: Yakl. 16,4 Megapiksel
Dahili Bellek: Yaklaşık 9,5 MB Harici Bellek: SDSC (2 GB'ye kadar garantili), SDHC (32 GB'ye kadar garantili), SDXC (64 GB'ye kadar garantili)
Wi-Fi Bağlantısı: Var
Optik Görüntü Sabitleme: Var

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet artık fotoğraf makineleri de akıllı cep telefonlarında olan bir çok özelliği taşımaya başladı. İşte o fotoğraf makinelerine en güzel örneklerden birisi Samsung WB250F Smart Kamera.

Doğrudan Bağlantı ile Wi-Fi Bağlantısı

SMART CAMERA’nın özel DOĞRUDAN BAĞLANTI kısayol tuşunun kablosuz avantajlarını yaşayın. MobileLink, Sosyal Paylaşım ve E-posta ve Family Story anılarınızı tüm dünyadaki arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmanızı sağlarken Wi-Fi ağlara hızlı bir şekilde bağlanın.

3" hVGA Hybrid Touch Kullanıcı Arayüzü

Samsung’un Hybrid Touch Kullanıcı Arayüzü iki seçenek sunar: sezgisel olarak menüde gezinmek için imleci hızlı bir şekilde hareket ettiren 5 yönlü düğmeyi kullanın veya metin yazdığınızda bir akıllı telefonda olmasını istediğiniz gibi dokunmatik ekran üzerindeki karakterleri kolayca girin.

24 mm, 18x yakınlaştırma

24 mm geniş açı lensi çıplak gözle görülenden bile geniş bir açıda herhangi bir geniş kapsamlı panaromanın üstesinden gelmek için kullanın. Ayrıca uzaktan hızlı bir şekilde çarpıcı yakınlaştırmalar yapabileceğiniz 18x Optik Zum özelliği bulunmaktadır, bu sayede keskin görüntülerini yakalayabilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Samsung WB250F Smart Kamera hakkında daha fazla bilgi.
Tıklayın! Samsung NX300 Fotoğraf Makinesi İnceleme

İlginizi çekebilir!