BlackBerry KEYone İncelemesi



İşte karşınızda BlackBerry KEYone akıllı cep telefonu incelemesi ve fiyatı;

Yıllardır fiziksel klavyeli akıllı telefon arayanlar için eşsiz modeller sunan BlackBerry, yeni akıllı telefonu BlackBerry KEYone ile kapasitif ekran ve fiziksel klavye kullanımını kusursuz biçimde bir araya getiriyor. Gri ve siyah renklerin birleşiminden oluşan sofistike tasarımı, BlackBerry'ye özgü QWERTY klavyesi, üst düzey donanımı ve hassas kapasitif ekranı ile BlackBerry KEYone bambaşka bir kullanım tecrübesi vadediyor. 9,4 milimetre kalınlığa ve 180 gram ağırlığa sahip olan akıllı telefon alüminyum çerçeveleriyle hem karizmatik bir görünüm hem de uzun süreli dayanıklılık sunuyor.

Telefonun USB Type-C bağlantısı sayesinde kullanıcılar şarj cihazını çift yönlü olarak kullanabiliyor ve Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisi sayesinde çok hızlı şarj gerçekleştirebiliyor. Bu akıllı telefon hem kişisel kullanım hem de iş odaklı kullanım için ideal bir model olarak görünüyor.

4,5 inç boyutlu ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüklü kapasitif ekranla gelen BlackBerry KEYone, ekranında IPS teknolojisini barındırıyor. Bu teknoloji ile çok geniş açılardan bile net görüntüler yansıtan ekran, zengin renkler ve yüksek parlaklık özelliklerini bir arada sunuyor. 16 milyon renk yansıtan kapasitif ekran çizilmeye dirençli camla korunuyor. KEYone'ın ekranı 490 PPI piksel sıklığıyla son derece keskin ve net görüntüler yansıtıyor. Ekranın altında bulunan fiziksel klavye, BlackBerry geleneklerinden vazgeçemeyenlere hitap ediyor. BlackBerry KEYone modelleri kapasitif dokunmatik ekranla fiziksel QWERTY klavyeyi bir arada sunan nadir akıllı telefon modelleri arasında yer alıyor.

Teknik açıdan değerlendirildiğinde BlackBerry KEYone özellikleri fazlasıyla yeterli görünüyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 625 yongasetinden alan akıllı telefonda 2,0 GHz 8 çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci ve Adreno 506 grafik işlemci bulunuyor. Bu ikiliye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanında daha fazlasını isteyenler için 2 TB'a kadar microSD kart desteği sunan KEYone geniş belleğe ihtiyaç duyanlar için tüm imkanları sunuyor. Cihaz ayrıca Cat.9 LTE bağlantısıyla yüksek hızlı 4.5G internet deneyimi yaşatıyor.

Telefonun Cat.9 LTE modemiyle 450 Mbps'ye kadar indirme ve 50 Mbps'ye kadar karşıya yükleme hızlarına ulaşılabiliyor. Buna ek olarak 802.11 a/b/g/n/ac kanallarına sahip Wi-Fi yongası sayesinde kablosuz internet hızı da maksimum seviyeye çıkıyor. 802.11 ac bağlantısı Wi-Fi performansını zirveye taşıyor. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle gelen BlackBerry KEYone, yıllardır BlackBerry kullanmış olanların yakından tanıdığı BBM ve DTEK by BlackBerry uygulamalarını ön yüklü olarak sunuyor. Android Nougat işletim sistemini sade bir görünümle sunan akıllı telefon, yazılım tarafında seri ve akıcı bir kullanım deneyimi vadediyor. Önde 8 MP F 2.2 diyafram açıklığına sahip 84 derece geniş açılı selfie kamerası, arkada 12 MP EIS teknolojili ve faz algılamalı otomatik odaklama özelliğine sahip arka kamerasıyla dikkat çeken BlackBerry KEYone fotoğraf ve video kalitesi konusunda en üst seviyede seyrediyor.

Arka kamera EIS (Elektronik Görüntü Sabitleme) özelliğiyle titreşimsiz fotoğraf ve video çekmeyi sağlıyor. 6 elementli lens sayesinde çok net görüntüler yakalayan arka kamera 2160p yani 4K kalitesinde video kaydedebiliyor. Tüm bu özellikleri 3505 mAh kapasiteli pil ile destekleyen BlackBerry KEYone sadece 36 dakikada %50 seviyesine kadar şarj olabiliyor. Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisiyle gerçekleşen bu hızlı şarj deneyimi, uzun vadeli kullanımda hayatı kolaylaştırıyor. BlackBerry KEYone fiyatı düşünüldüğünde son derece donanımlı bir akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Özellikle fiziksel klavye ve dokunmatik ekran deneyimini bir arada görmek isteyenler için bu akıllı telefon son derece makul bir seçenek oluyor diyebiliriz.

BlackBerry KEYone cep telefonunun 32 GB olanı 2.669TL ve 64 GB olanı 3099 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! BlackBerry Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! LG V20 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!