LG V20 İnceleme


İşte karşınızda LG V20'nin incelemesi,fiyatı ve özellikleri;

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin V20 modeli fotoğraftan videoya, ses kaydından müziğe pek çok kaliteli ve zengin multimedya özellikleri; askeri düzeyde sertifikaya sahip dayanıklılığı ve rafine tasarımı sayesinde üstün ayrıntıların tümünü bir araya getirmeyi başarıyor. Eğlenceli, sağlam ve estetik bir akıllı telefon modeli isteyenler için mükemmel bir alternatif halini alan cihaz, spesifik detayları ile özel ve benzersiz bir akıllı telefon modeli olmayı sonuna kadar hak ediyor. 159.7 mm yükseklik, 78.1 mm genişlik, 7.6 mm kalınlık ve 174 g ağırlık ölçülerine ek olarak sadeleştirilmiş tasarım anlayışı ve titan rengi ile oldukça modern bir görüntüye sahip olan LG V20 modelleri, dizayn konusundaki etkileyiciliğini ve iddiasını dayanıklılık konusunda da olduğu gibi sürdürüyor.

MIL-STD-810G askeri düzeyde dayanıklılık sertifikası ile sağlamlığı kanıtlanan akıllı telefon modeli; su, toz ve darbe gibi olumsuz dış etkenlerden dolayı oluşan endişelerinizi ortadan kaldırıyor. Ekran kısmı Corning Gorilla Glass 4 ile kaplı olan LG V20, çizilmelere ve çatlamalara karşı dayanıklılık konusunda da son teknolojiyi beraberinde getiriyor. 5.7 inçlik IPS LCD ana ekranı dışında 2.1 inçlik 2. bir ekranı daha bulunan akıllı telefon modeli, sık kullanılanlara, kişilere, mesajlara ve bildirimlere ulaşmayı küçük ekran üzerinden gerçekleştirdiği için yüksek oranda pil tasarrufu da sağlıyor.

16 MP ve 8 MP olmak üzere 2 ayrı ana kameraya sahip olan LG V20, böylece 135 dereceye kadar ulaşan geniş açılı fotoğraflar çekmenize imkan tanıyor. Lazerli otomatik netleme, optik görüntü sabitleme ve LED flaş özelliklerini de içeren ana kamera, iç veya dış mekan, karanlık ya da aydınlık ortam fark etmeksizin her alanda kusursuz kareler yakalıyor. Çift ana kameranın yanı sıra 5 MP'lik bir selfie kamerası da bulunan ürün, ana kamerada olduğu gibi 120 dereceye kadar varan geniş açılı fotoğraflar çekebildiği için tüm sevdiklerinizi bir arada görüntülemenizi kolaylaştırıyor.

Mükemmel netlik özelliğini çektiği fotoğraflarla beraber videolarda da ortaya koyan LG V20, Steady Record 2.0 ile hareket halindeyken dahi titremelerden kaynaklanan görüntü bozukluklarını önlemeyi başarıyor. Netlik konusunda sadece görüntü ile sınırlı kalmayan akıllı telefon modeli, ses kayıtlarında da üst düzey bir performans sergiliyor. Stüdyo kalitesinde ses kaydı yapabilen cihaz, ister canlı müzik kaydediyor olun isterseniz anlık videolar çekiyor olun tümünde gürültüleri azaltarak sesin çok daha berrak çıkmasını sağlıyor. Yüksek kalite ses cihazları üreten dünyaca ünlü teknoloji markası Bang&Olufsen'in sertifikası ile ses konusundaki üstünlüğünü tescilleyen LG V20, kullanıcılarına benzersiz bir ses deneyimi yaşatıyor.

Android 7.0 Nougat sürümü ile açılan cihaz, 4 çekirdekli işlemcisi ve 4 GB RAM kapasitesi ile tüm uygulamaların en güncel versiyonlarını sorunsuz şekilde çalıştırabiliyor. 64 GB dahili hafızasına ek olarak 256 GB'a kadar arttırılabilen harici bir belleğe de sahip olan ürün, oldukça geniş bir kullanım alanı sunuyor. LG V20'nin desteklediği bağlantı türleri arasında 4G, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, GPS ve NFC bulunmakla birlikte cihaz aynı zamanda parmak izi okuyucu, jiroskop, pusula ve renk spektrumu gibi sensörler de içeriyor. 3200 mAh gibi yüksek bir batarya değerine sahip olan ürün, çıkarılabilir bataryası sayesinde kullanım açısından avantaj sağlıyor.

Ayrıca LG 360 Cam, Hi-Fi Modul ve B&O H3 Kulaklık gibi aksesuarlarla da uyumlu olan cihaz, böylece ses ve görüntü açısından beklentilerin üzerinde bir performans ortaya çıkarıyor. Akıllı telefon satın alırken LG V20 özellikleri arasında bulunan multimedya kalitesi, dayanıklılık ve estetik ayrıntılarına önem veriyor; LG V20 fiyatları gibi özelliklerine oranla uygun olan bir ürün arıyorsanız LG V20'i tercih edebilirsiniz.

LG V20 cep telefonu 2.299 TL etiket fiyatı ile  piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! LG Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! iPhone X İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!