Lenovo Moto Z İnceleme


İşte karşınızda Lenovo Moto Z akıllı cep telefonu ve başlıca özellikleri;

Zarif tasarımı ile akıllı telefon kullanımını bir adım ileriye taşıyan Lenovo Moto Z, Android’in sınırsız seçeneklerini Motorola teknolojisi ile buluşturuyor. İnceliği ile ön plana çıkan model, özellikle akıllı telefonunda estetiğe önem verenlerin vazgeçilmezi oluyor. 5.2 mm’lik bir inceliğe ve 136 gramlık bir ağırlığa sahip olan Lenovo Moto Z, sade tasarımı ile de göz alıcı bir kullanım sunuyor.

Birbirinden farklı uygulamalar, faydalı araçlar ve etkin multimedya seçenekleri ile donatılmış Moto Z, gelişmiş sistem mimarisiyle işlemlerinize ivme kazandırıyor. Snapdragon 830 işlemci mimarisinin gelişmiş özelliklerini, 5 GB’lik bellek desteği ile bir araya getiren model sayesinde, işlemlerinizi etkin bir şekilde yapabilir, iletişim ihtiyaçlarınıza dinamizm katabilirsiniz. 5.5 MP’lik ön ve 13 MP’lik arka kameraya sahip olan Moto Z fotoğraf ve video çekme deneyimini de geliştiriyor. Profesyonel bir fotoğrafçı gibi çalışmanıza olanak tanıyan model, fotoğraf düzenleme araçları ile de uyum içerisinde bir kullanım sunuyor.

Konum bazlı etiketleme, odaklanma, yüz algılama, HDR ve panorama çekim yapma gibi özelliklere sahip olan Lenovo Moto Z modelleri her zaman en kusursuz kareleri yakalamanıza yardımcı oluyor. 5.5 inçlik bir ekrana ve 1440 x 2560 piksellik bi ekran çözünürlüğüne sahip model, canlı, dinamik ve renkli fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Özellikle sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını kullanmaktan hoşlanan kişiler için geliştirilmiş hızlı paylaşım menüleri, çektiğiniz fotoğrafları dakikalar içerisinde sevdiklerinizle paylaşmanızı yardımcı oluyor. Fotoğrafınızı ya da videonuzu çektikten sonra dilerseniz düzenleme seçeneklerine göz atabilir dilerseniz sosyal medya hesaplarınıza direk olarak paylaşım yapabilirsiniz.

Quad Core işlemcisi sayesinde 2.15 Ghz’lık bir işlem gücü sunan model, gerek menüler arası geçişte, gerekse programların açılış hızında yararlanabileceğiniz etkin bir performans sunuyor. İşlemcisinin gücünü, Adreno 530 grafik işleme teknolojisi ile bir araya getiren model, Android işletim sisteminin ayrıcalıklı dünyasından da sonuna kadar yararlanmanızı sağlıyor. Marshmallow işletim sistemi sayesinde gerek Google Play Store’un birbirinden farklı uygulamalarını rahatlıkla telefonunuzda çalıştırabilir gerekse kullanıcı dostu ara yüz ile işlemlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Lenovo Moto Z özellikleri arasında bulunan modüller, akıllı telefon deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Kişiselleştirilebilir seçenekleri ve kullanımı kolaylaştırıcı araçları bir araya getiren model, akıllı telefonunuz ile çok daha fazlasını yapmanıza yardımcı oluyor. Pusula, Accelerometer sensör ve jiroskop özellikleri sayesinde telefonunuzun çevre ile iletişimini arttırabilir, yönlendirme ve yol bulma süreçlerinizi de telefonunuz ile entegre bir hale getirebilirsiniz. Akıllı parmak izin sensörü ile birlikte gelen model, güvenliğinizi de garanti altına alıyor. Telefonun ulaşılmasını istemediğiniz menülerine parmak izi okuyucu yerleştirebileceğiniz model sayesinde, telefonunuzu şifreleyebilir, yalnızca sizin tarafınızdan kullanılmasını sağlayabilirsiniz.

MP3 ve MP4 dosyalarını çalıştırma, fotoğraf düzenleme ve dosya izleme gibi özellikleri sayesinde telefonunuzu bir multimedya merkezine dönüştürmenize olanak tanıyan Moto Z, bağlantı teknolojileri ile de etkileşiminizi arttırıyor. 802.11 Wi-fi ve v4.1 Bluetooth bağlantı hızlarına sahip model, sevdikleriniz ile hızlı bir şekilde dosya transferi yapmanızı sağlıyor. Özellikle Wireless bağlantı sistemi sayesinde hem sosyal medya hem de İnternet seçeneklerine sınırsız bir erişim şansı veren model, gün içerisinde her an ulaşabileceğiniz bir eğlence merkezini de mümkün kılıyor. Bu sayede hem boş zamanlarınızı çok daha etkin bir şekilde değerlendirebilir hem de arkadaşlarınızın neler yaptığını rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

Lenovo Moto Z akıllı cep telefonu 2000 TL civarında ki fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan aşağıdaki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Lenovo Cep Telefonu Modelleri

Buda ilginizi çekebilir! Asus Zenfone 3 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!