Asus Zenfone 3 İnceleme

İşte karşınızda Asus Zenfone 3 akıllı  cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri ile incelemesi;

Doğanın eşsiz güzelliklerinden esinlenen Zenfone 3, etkin fotoğraf çekme özellikleri ile geliyor. En yeni nesil görüntüleme teknolojilerini, kavisli ve kıvrak bir tasarımda bir araya getiren model, profesyonel bir fotoğrafçı gibi çalışabileceğiniz birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Yüksek çözünürlüğü sayesinde, hayal gücünün de ötesinde detaylandırma sunan Zenfone, en unutulmaz anılarınızı, kusursuz bir şekilde ölümsüzleştiriyor.

Odaklama, renk düzenleme ya da filtreleme gibi seçenekleri sayesinde, fotoğraf karelerinizi çok daha göz alıcı bir hale getirebilir, 16 milyon renk çözünürlüğü sayesinde videolarınıza unutulmaz bir hava katabilirsiniz. Kamerasında PixelMaster 3.0 teknolojisini kullanan model, çekim performansını akıllı telefon standartlarının ötesine taşıyor.

Hasara ve çizilmelere karşı korumalı 16 MP arka ve 8MP ön kameralara sahip olan modeller, 0.03 saniyede mesafe ve ışık netliğini kolaylıkla ayarlayabiliyor. Çekim performansını, Sony IMX298 sensörü ve geniş f/2.0 diyafram açıklığı ile geliştiren model, TriTech odaklama teknolojisi ile de göz alıcı fotoğraflar yakalamanızı her zamankinden kolay bir hale getiriyor. Bulanıklık giderme, 4K video çekme, renk düzenleme ve optik görüntü sabitleme özelliklerini de bünyesinde barındıran model sayesinde, anılarınızı ölümsüz bir hale getirebilir, eşsiz doğa manzaraları çekebilir ve kusursuz fotoğrafçılığın tadını çıkarabilirsiniz.

Akıllı telefonunu profesyonel bir fotoğraf makinesi olarak kullanmak isteyenler için kusursuz seçeneklere sahip olan model, görüntü teknolojilerinin gerçekçiliğini bir adım ileri taşıyor. En kusursuz fotoğrafı yakalamanız için birbirinden farklı seçenekler ile donatılmış model, Deep Trech Isolation teknolojisi ile de dikkat çekiyor. Işık fotonlarının, sensörde bulunan bir pikselden diğerine bulaşmasının önüne geçen Zenfone 3, fotoğrafın netliğini ve derinliğini hiç olmadığı kadar kusursuz bir hale getiriyor.

Fotoğraf çekmek istediğiniz ortamın şartlarına göre rahatlıkla ayarlayabileceğiniz Asus Zenfone 3 özellikleri arasından seçiminizi yaptıktan sonra, fotoğrafınızı gerçek zamanlı ön izleme moduna alabilir, HDR teknolojisi sayesinde detaylı olarak fotoğrafınızı inceleyebilirsiniz. Android 6.0.1 (Marshmallow) işletim sistemini kullanan model, 2.0 GHZ Octa Core CPU performansından maksimum verim elde ediyor.

Uygulamalarınız, oyunlarınız ve İnternet bağlantı teknolojileriniz için gerekli olan sistem performansını rahatlıkla elde edebilen Zenfone 3 modelleri, gün boyu iletişiminize devam edebileceğiniz kusursuz bir güç kaynağı oluşturuyor.

Asus Zenfone 3 cep telefonu 1560 TL fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan aşağıdaki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklatın! Asus Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! ACER ES1-533-P8VL Laptop İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!