Samsung Galaxy Note 7 İnceleme

İşte karşınızda Samsung Galaxy Note 7 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 6.0.1 (Marshmallow) işletim sistemi ile gelen cihaz  Android 7.0 (Nougat) güncellemesine hazır durumda. Yani cihazı alanlar kısa bir süre sonra son Android sürümünü bu telefonda kullanabilecekler.

5.7 inç 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe ve Super AMOLED ekrana sahip olan cihaz IP68 sertifikasına sahip. 1.5 metreye kadar suda 30 dakika dayanabilme ve toz geçirmeme özelliğine sahip.


Samsung Galaxy Note 7 Qualcomm Snapdragon 820 - ABD ve Exynos 8890 - Global olmak üzere çift çekirdek 2.15 GHz Kryo ve çift çekirdek 1.6 GHz Kryo dört çekirdek  2.3 GHz + dört çekirdek 1.6 GHz işlemciye sahip.

32 ve 64 GB dahili hafıza seçeneklerine sahip olan cihaz 256 GB'a kadar mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte ve 4 GB Ram kapasitesine sahip.

5 MP'lik ön kamerası ile ikili video görüşme yapabilme ve HDR kayıt yapabilmekte. Ayrıca  Led Flaş destekli 12 MP'lik arka kamerası ile 4K video kaydının yanı sıra 9 MP görüntü kaydı yapabilmekte.


Mavi Mercan, Altın Platin, Gümüş Titanyum, Siyah Oniks renk seçeneklerine sahip olan cihaz 3500 mAh (bazı yerlerde 3300 mAh belirtilmekte) sahip.

Evet Samsung Galaxy Note 6 piyasaya çıkarmadan Note 7'yi piyasaya çıkaran Güney Kore'li şirket böylece ilginç bir hamle yapmış oldu.

Samsung Galaxy Note 7 piyasada 3.999 TL çıkış fiyatı ile bir anlamda zengin kullanıcılarını ve teknoloji tutkunlarını beklemekte diyebiliriz.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Samsung Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! İşte LG'nin Yeni Yıldızı V20 Ve Muhtemel Özellikleri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!