HTC Desire 830 İnceleme

İşte karşınızda HTC Desire 830 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

4.5G mobil bağlantı hızını destekleyen cihaz Android 6.0 (Marshmallow) işletim sistemi ile geliyor ve 5.5 inç 1080 x 1920 piksel Süper LCD ekran sahip.

32 GB dahili hafızası bulunan cihaz ayrıca 256 GB'a kadar da mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte. Ayrıca telefonda 3 GB Ram kapasitesi mevcut.

Dolby audio ses çıkışına sahip olan telefonun ön bölümünde ise f/2.0 lensin eşlik ettiği Ultrapiksel teknolojisine sahip 4MP ’lik kamera yer alıyor. Geniş 26,8 mm lense sahip ƒ/2.0 ön kamerası, selfie'lerine daha fazla manzara veya arkadaş sığdırmanı sağlıyor. Ayrıca HTC UltraPixel teknolojisi, çok düşük ışık koşullarında çekseniz bile selfie'lerin güzel görünmesini sağlıyor.


Arka tarafındaki ana kamerası f/2.0 diyafram açıklığında lense sahip ve 13MP çözünürlüğünde. Kamera OIS teknolojisini (Optik Görüntü Sabitleyici) barındırıyor.

1.5 GHz sekiz çekirdekli işlemciye sahip olan cihazda 2800 mAh kapasiteli pil kullanılmış. Buda telefona 14.30 saate kadar konuşma ve 545 saate kadar da bekleme imkanı sağlamakta.

Beyaz - Mavi ve Beyaz Altın resnk seçenekleri bulunan HTC Desire 830 cep telefonu 1.599 TL fiyatı ile piyasada  satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! HTC Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy Note 7 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!