Kaan N1 İnceleme



Silikon Vadisi'nden Arda Meriç, Başarı Elektronik'in yeni telefonu Kaan N1'in ön incelemesini yapıyor ve Kayhan Biber'den Kaan N1 ile ilgili bilgiler alıyor.

İşte karşınızda Kaan N1 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Başarı Elektronik markasını arkasına alan Türk Malı bir cep telefonu olan Kaan N1 Android 6.0 (Marshmallow) işletim sistemi ile geliyor ve 5.5 inç büyüklüğünde 12920 x 1080 piksel IPS LCD ekran sahip.

32 GB dahili hafızaya sahip olan cihaz ayrıca 128 GB'a kadar mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte ve 3 GB Ram kapasitesine sahip.

4.5G iletişimi destekleyen ve 2.0 GHz'lik sekiz çekirdekli işlemciye sahip olan telefonun ön tarafında 13 Mp selfie kamerası ve arka tarafında ise 13 Mp kamerası bulunmakta.


7.3 mm kalınlığa ve 165 gr ağırlığa sahip olan cihaz Altın ve gümüş renk seçeneklerine sahip.

3000 mAh kapasiteli pili ise maksimum maksimum 600 saate kadar bekleme süresi sağlamakta.

Evet işte tüm bu gelişmiş özellikleri ile Kaan N1 akıllı cep telefonu 1.099 TL fiyatı ile piyasada satılmakta. Bakalım aramıza yeni katılan bu yerli telefon markası insanımızın beğenisini kazanabilecek mi?

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Lenovo K5 Note İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!