Sterk Ultron X-1 İnceleme


İşte karşınızda Sterk Ultron X-1 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Türkiye’de Bir İlk!
Sade ve şık görünümü ile kullanıcı karşısına çıkan ULTRON X-1 Türkiye’ de bir ilki yaşatıyor. BlueDiamod ekranı çelikkasası ile darbeye dayanaklı olan ULTRON X-1 dayanıklık testinden başarı ile geçmiştir. Yapısı ile daha hızlı ve ince tasarımı ile daha hafif HD ekranı ile kullanıcısına keyifli anlar yaşatan ULTRON X-1bir çok özelliği ile kullanıcı karşısına çıkıyor.

Mükemmel Kamerası Ve Ses Teknolojisi
13 mp arka kamerası ile yüksek kalite fotoğraf ve video ile karşımıza çıkan ULTRON X-1, kullanıcıya ön ve arka lef flaş, odaklanma, çeşitli resim efektleri sunarak fotoğraf çekimini daha da eğlenceli hale getiriyor. Ayrıca 5 mp ön kamerası ile gülen yüz uygulaması ile selfielerinizi ölümsüzleştiriyor.

Mükemmel Ekran Görünümü
ULTRON X-1 Beyaz ve ULTRON X-1 Gri olarak renk seçenekleri bulunan telefon 2200mAh bataryaya, 3G mobil bağlantı hızına, arttırılabilir hafızaya ve 5 inçlik Quad HD ekrana sahip. Hafif ve ince görünüşü ile tek elle rahatça kullanılan modelin içerisinde sunmuş olduğu akıllı uygulamalar hayatınızdaki bir çok işlemi kolaylaştırıyor.

İnce Şık Görünümü Ve Onlarca Uygulama
Dahili hafıza kapasitesine göre ULTRON X-1 16GB Modeli ile kullanıcı karşısına çıkıyor. 2GB Ram ile hız ve güç performansını zirvede yaşamanızı sağlıyor. İşlemci testlerinden başarı ile geçen QuadCore bir çok görevi eş zamanlı ve rahatlıkla yapmanızı sağlıyor.

5 İNÇ SÜPER HD EKRAN
En sevdiğiniz oyunlar 5.0 inç 1440x2560pixel HD ekran ile artık daha zevkli. Mali 400 grafik işlemcisi sayesinde 3D oyunlarınız sizde bağımlılık yaratacak.

Akıllı Gösterge
En sevdiğiniz uygulamaları indirerek.Telefonunuzun dış görümünde hafif ışıltı ve zarafet sağlayabilirsiniz. ULTRON X-1bir çok uygulamayı desteklemekte ve kullanımını kolaylaştırmaktadır.

Ağırlık Ve Boyutlar
Yükseklik: 138.8 mm , Genişlik: 69.5 mm , Derinlik:8.35 mm , Ağırlık:170 Gr

İşte tüm bu gelişmiş özelliklerine rağmen Sterk Ultron X-1 cep telefonu Siyah ve BEyaz renk seçenekleri ile piyasada 599 TL gibi oldukça uygun bir fiyata satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Rexpo CM-719 10.1'' Tablet PC İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!