Lenovo Vibe S1 İnceleme


İşte karşınızda Lenovo Vibe S1 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Android 5.0 (Lollipop) işletim sistemi ile gelen cihaz 5 inçlik 1080 x 1920 piksel ekrana sahip. 32 GB'lık dahili hafızaya ve 3 GB'lık Ram kapasitesine sahip olan cihaz 1.7 GHz'lik 8 çekirdekli işlemciye sahip.

132 gr'lık ağırlığa ve 7.8 mm'lik te inceliğe sahip olan Lenovo Vibe S1'İn ön tarafında 8 ve arka tarafında ise 13 megapiksellik kamerası mevcut.

2500 mAh'lık pil kapsitesi ise maksimum 240 saate kadar bekleme ve 12 saate kadar da konuşma imkanı sağlamakta.

Performans Hiç Bu Kadar Kusursuz Görünmemişti
Dünyanın ilk dual selfie kamerası, sekiz çekirdekli işlemci ve 3 GB RAM hepsi Lenovo S1 de. Yeni Lenovo S1 ile detaylar artık çok daha kusursuz ve önemli. Yalnızca 131 gr ağırlığa sahip tasarımı ile size performansı mükemmel tasarım ile birlikte sunuyor.

Güçlü Donanım
Lenovo Vibe S1 64-Bit 1.7 Ghz Octa-Core işlemcisi, 400Mhz Mali GPU donanımı ve 3GB RAM desteği ile gücü akıllı telefonunuzda hissedeceksiniz. Yüksek standartlı oyunlar, filmler, uygulamalar hiçbir şey onun performansını zorlayamayacak. Lenovo Vibe S1 ile teknolojide en iyisine sahip olacaksınız.

Lenovo Uygulamaları Sizinle
Lenovo S1 çok daha fazlası için Lenovo’ya özel pek çok uygulama ile birlikte geliyor. SHAREit ile dilediğiniz dosyayı kolayca paylaşabilecek, daha pek çok Lenovo uygulaması ile akıllı telefonunuz Lenovo S1’i çok daha kolay ve rahatça kullanabileceksiniz.

Lenovo Vibe S1 1.239 TL'lik fiyatı ile piyasada satılmakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Lenovo Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! HTC Desire 816G Dual Sim İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!