LG G4 İnceleme



İşte karşınızda LG G4 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran: 5.5'' 1440 x 2560 Piksel IPS LCD
İşletim Sistemi: Android 5.1 (Lollipop)
İşlemci: Çift çekirdek 1.8 GHz Cortex-A57 & 4 çekirdek 1.44 GHz Cortex-A53
Dahili Hafıza: 32 GB
Ram: 3 GB
Kamera: 8 Mp Ön ve 16 Mp Arka
Pil: 3000 mAh
4G (LTE): Var
NFC: Var
Tıklayın! LG G4 Ve HTC One M9 Karşılaştırması
Tıklayın! LG G4 Ve LG G3 Karşılaştırması
Tıklayın! Samsung Galaxy S6 Ve LG G4 Kamera İncelemesi
Tıklayın! Samsung Galaxy S6 ve LG G4 Karşılaştırması

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Sabancı Müzesinde gerçekleştirilen LG G4'ün Türkiye tanıtımında yakından inceleme fırsatını gördüğümüz telefon Mükemmel görün, Mükemmel hisset sloganı ile kullanıcılara sunuluyor.

Android 5.1 (Lollipop) işletim sistemi ile gelen cihazı bir önceki modelinde yer alan ısınma problemi Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 işlemci ile giderilmiş. Cihazda Çift çekirdek 1.8 GHz Cortex-A57 ve 4 çekirdek 1.44 GHz Cortex-A53 olmak üzere 6 çekirdek bulunuyor.

LG G4'ün en büyük kozlarından birisi f 1.8 diyafram araliğı diyebiliriz. Böylece, düşük ışık ve portreler için ideal olan bu ultra-parlak lens, muhteşem, netlik ve ayrıntı ile parlayan harika-profesyonel görünümlü fotoğraflar çekmenize olanak tanır.

LG G4, 32 GB lık dahili hafızansına ek olarak 128 GB'a kadar da Mikro SD hafıza kartlarını desteklemekte. Ayrıca cihazın 32 GB lık dahili hafızasının 20 GB'lık kısmı kullanıcılar için ayrılmış durumda.

3 GB'lık Ram kapasitesi bulunan cihaz 8 megapiksellik ön ve 16 megapiksellik arka kameraya sahip. Zum özellikli Ön kamerasına elinizi 1 kere açıp kapadığınızda anında selfie çekebiliyorsunuz. Buna ek olarak elinizi 2 kere açıp kapadığınızda ise kısa aralıklarla 4 adet fotoğraf çekebiliyor. Buda o anı 4 farklı şekilde HD 1080p kalitesinde yakalamanıza olanak sağlıyor.

Arıcak Dual Led flaş destekli 16 megapiksellik arka kamerası ise HDR ve 2160p 4K kalitesinde görüntüler kaydetmenize ve oynatmanıza olanak sağlıyor.

Cihazın tanıtımı esnasında çektiğimiz fotoğraflar tek kelime ile muhteşemdi.Şimdiye kadar bir cep telefonunda hiç deneyimlemediğiniz parlaklıkta ve netlikte fotoğraf kalitesi ile karşılaşacağınızı buradan rahatlıkla söyleyebiliriz.

Cihazın 3000 mAh'lık pil kapasitesi ise maksimum 375 saate kadar bekleme ve 10 saate kadar da konuşma imkanı sağlamakta.

LG G4'ün dikkati çeken bir tarafı da Kavisli yapısı. Bu sayede düşmelere karşı %20 daha korumalı hale geliyor ve konuşurken Yüzümüze daha rahat oturuyor.

Cihaz orjinal Deri kaplama ve Seramik arka yüzey olmak üzere 2 şekilde ve oldukça çeşitli renk seçenekleri ile piyasada olacak.

LG G4 2.199 TL etiket fiyatı ile piyasada satılmakta.

LG G4 hakkında daha ayrıntılı bilgi için tıklayın! http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-LGH815TR

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! LG Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Freeman Free-060 7'' Tablet Pc İnceleme

İlginizi çekebilir!