HP ve Michael Bastian İşbirliğinden Doğan Akıllı Saat: MB Chronowing



Teknoloji firmalarının önde gelen isimlerinden HP ve Michael Bastian işbirliği ile geliştirilen akıllı saat MB Chronowing, safir ekranı ve timsah deri kayışlarıyla ön plana çıkıyor!

HP, önde gelen moda tasarımcısı Michael Bastian ile işbirliği yaparak geliştirdiği akıllı saatini duyurdu. Böylece HP, giyilebilir teknoloji pazarına ilk adımını atmış oldu.

HP ve Michael Bastian işbirliği ile geliştirilen MB Chronowing adlı akıllı saat, tasarımı ve malzeme kalitesi ile dikkat çekiyor. İki farklı versiyon olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak olan akıllı saat paslanmaz çelik kasaya sahip.

Aynı zamanda 50 metrelik suya karşı dayanıklı olan model üç adet değiştirilebilir kayışa ve 1 haftalık pil ömrüne sahip.

Kutu içerisinde gelen deri kayışlar ise siyah, kahverengi ve yeşil gibi renklere sahip. Safir ekranlı ve timsah deri kayışlı akıllı saatin sınırlı sayıda olduğu belirtiliyor. Diğer modelin ise sınırlı sayıda olmadığı tahmin ediliyor.

MB Chronowing adlı akıllı saat 7 Kasım tarihinde 350 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkıyor. Safir ekranlı ve deri kayışlı diğer modelin ise 650 dolar fiyat etiketine sahip olduğu belirtiliyor. (Teknolokulis.com)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Akıllı Saat ve Bileklik Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! FLY IQ4513 Quantum İnceleme

İlginizi çekebilir!