Phiaton Chord MS 530 Kablosuz Kulaklık İnceleme



İşte karşınızda Phiaton Chord MS 530 Bluetooth kablosuz kulaklık ve başlıca özellikleri;

Phiaton Chord MS 530 kablosuz kulaklık Bluetooth 4.0 teknolojisini desteklemekte ve buda daha uzun pil ömrü, daha uzun mesafeden kontrol edebilme ve veri akışını daha kaliteli hale getirme gibi avantajlar demek diyebiliriz.

Phiaton Chord MS 530 kablosuz kulaklıkığın diğer bir önemli özelliği de Çoklu bağlantı özelliği. Bu da aynı anda iki cihazı bağlayabilme imkanı sağlıyor. Örneğin hem akıllı telefonumuzu ve tabletimizi yada akıllı telefonumuzu ve Mp3 playerimizi aynı anda kontrol edebilmemize imkan sağlıyor.

Titanyum sürücü teknolojisi sayesinde çok kaliteli bir bas ve derin ve yüksek ses elde etmemize imkan tanıyan cihaz ayrıca %98'e kadar dışarıdan gelebilecek gürültüleri de yok edebilme yalıtımına sahip.

Ayrıca Çift mikrofon teknolojisine sahip olan cihaz bu sayede dışarıdan gelen gürültüleri yada yankıyı engelleme gibi avantajları sunmakta ve katlanabilir yapısı sayesinde fazla yer kaplamamakta.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Pyramid S4i Akıllı Cep Telefonu İnceleme

İlginizi çekebilir!