Kingston MobileLite Wireless G2 İnceleme



İşte karşınızda Kingston MobileLite Wireless G2 ve onunla yapabilecekleriniz!

Veri Depolama Alanınızı Genişletin

MobileLite Wireless G2, içeriklerinizi bir Flash karta ya da USB Flash sürücüye boşaltarak akıllı telefonunuzun ya da tabletinizin depolama alanını boşaltmanızı sağlamaktadır.

Medya Okuyun

Kolay veri transferi için standart ya da kablosuz USB Flash sürücü ve kart okuyucu olan MobileLite Wireless G2, SD/SDHC/SDXC ve microSD/SDHC/SDXC'yi ve standart USB sürücüleri destekler.


Medya Akışı Yapın

MobileLite Wireless G2, kendi Wi-Fi sinyalini oluşturur ve birden fazla filmi aynı anda farklı cihazlarda akış halinde izlemenizi sağlar. Fotoğrafları ve videoları Wi-Fi üzerinde çabucak ve kolayca sosyal medyaya gönderin ve paylaşın.

Akıllı Telefonları Şarj Edin

Aynı zamanda akıllı telefonunuzu 2 kez tamamen doldurabilecek kapasiteye sahiptir. Dahili şarj edilebilir Lityum ion pili 13 saate kadar sürekli kullanım kapasitesine sahiptir.

Bağlı Kal

MobileLite Wireless G2 dışarıdayken geniş bant İnternet için dahili Ethernet bağlantı noktasına sahip taşınabilir bir yönlendirici olarak çalışır. MobileLite Wireless G2, doğrudan bağlantı bir seçenek olmadığında diğer Wi-Fi İnternet bağlantılarıyla köprüleme yapmanızı da sağlar.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Crazy Taxi: City Rush (Android) Oyun İncelemesi

İlginizi çekebilir!