Crazy Taxi: City Rush (Android) Oyun İncelemesi



İşte karşınızda SEGA'nın ünlü taksi kullanma oyunu serisi olan Crazy Taxi'nin mobil cihazlar için geliştirilmiş yeni oyunu Crazy Taxi: City Rush!

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Crazy Taxi: City Rush'da bir taksinin koltuğuna oturarak yolcularımızı gitmek istedikleri noktalara en kısa süre içerisinde ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu iş için zamana karşı yarışmaktayız ve önümüze çıkan rampalardan havaya uçarak keskin virajlardan heyecan verici dönüşler yapmaktayız. Şehir içinde en hızlı şekilde yolcularımıza hizmet verdiğimiz oyunda zamanın yanında en büyük rakibimiz ise trafik.

Trafikteki araçlara çarpmamız taksimizin daha yavaş gitmesi ve daha az para kazanmamız demek. Ayrıca yol üzerindeki altınları toplayabiliyoruz ve ek puan kazanabiliyoruz.

Crazy Taxi: City Rush, mobil cihazlar için yayınlanan bir önceki Crazy Taxi oyunuyla karşılaştırıldığında büyük değişiklikler içeriyor. Crazy Taxi: City Rush bir önceki oyundaki serbestliği taşımamakta. (Tamindir.com)

Bu oyunu oynayan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz


Buda ilginizi çekebilir! Next Minix Black+PLUS Full HD Mini Uydu Alıcısı İnceleme

İlginizi çekebilir!