Fujifilm X-A1 Fotoğraf Makinesi İnceleme



İşte karşınızda Giriş sınıfında üstün bir yetenek Fujifilm X-A1 Fotoğraf Makinesi!

Bakalım Fujifilm X-A1 Fotoğraf Makinesinin öne çıkan özellikleri nelermiş;

Gövde dahilinde, üstün zekalı flaş
Ele yatkın gövdeye dahil olan çok yönlü ve zeki flaş ile çok çeşitli ortamları, en uygun ışık miktarı ile aydınlatabilirsiniz.

X-DNA
Dünya çapında işlerlilik ve tasarım alanlarında ödül kazanmanın tanımını yapmış olan FUJIFILM X-Pro1 ve FUJIFILM X-E1 modellerindeki X dizisi tasarım DNA’sı, yeni FUJIFILM X-A1 modelinde de mevcuttur.


DSLR tarzındaki çevikliği yanınızdan ayıramayacaksınız
Olağan bir DSLR modelinden daha hafif ve daha kesif olan X-A1, uzlaşmasız bir çözünürlük sunmaktadır. Ele çok yatkın olan makinenin geleneksel hatları, X-A1 modelinin daima size eşlik etmesini sağlayacaktır. FUJIFILM X-A1 modelinin cazibesi sizde, her anı yakalama isteği oluşturacaktır.

Tek bir el ile kolayca ayar yapılabilir
Tüm ayar tekerlekleri ve tuşları ekranın sağında bulunmaktadır. Böylece bunlara, sağ elinizin parmakları ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Açılabilir ekran ile bakış açınızı ve görüngeyi değiştirin
Ekranı yukarı veya aşağı doğru eğmek mümkündür. Böylece makineyi örneğin: Bir insan birikmesinin üstünde tutarak veya yere yakın, bir kurbağanın bakış açısı ile çekim yapabilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Fujifilm Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Android Kullanıcıları Outlook.com Uygulamasına Dikkat!

İlginizi çekebilir!