WD Red NAS Sabit Sürücü İnceleme



İşte karşınızda iz bırakan yüksek teknolojisi ile piyasada bulabileceğiniz en kapsamlı NAS ortağınız WD Red!

Evet şimdi bakalım Western Digital Red'in marifetleri ve onunla yapabileceklerimiz nelermiş;

Ev kullanımı için NAS

WD Red sabit sürücülerle donatılmış NAS sistemleri ile, bağlı ev ortamınızı bir üst seviyeye taşıyın ve medya aktarmanın, bilgisayarlarınızı yedeklemenin, dosya paylaşımı yapmanın ve dijital içeriklerinizi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yönetmenin keyfini çıkarın.

Uyumluluğu arttırılmış WD Red NASware 2.0 deneyimi ile mobil cihazlar, bilgisayar, TV, stereo ve diğer araçlarınızdan paylaşım yapmak çok keyifli. Kapasiteleri 4 TB'a ulaşan, 5 bölmeli NAS sistemleri ile artık nerdeyse 20 terabayta kadar veri saklayabilirsiniz!

Küçük İşletmeler için NAS

1 ila 5 yuvalı NAS sisteminiz için üretilmiş olan WD Red sabit sürücülerle küçük çaplı işletmelerinizin etkinliğini ve verimliliğini arttırın. WD Red, mevcut ağ alt yapınızla sorunsuz entegrasyon sağlayan ve sistem uyumluluğunu arttıran NASware 2.0 ile birlikte temin edilir. WD Red NAS sabit sürücülerle, çalışanlarınıza dosyalarını hızlıca paylaşma ve klasörlerini güvenli bir şekilde NAS çözümlerine yedekleme imkanı vererek işletmenize değer katın.

Aşağıdakiler için idealdir:

Küçük ofis ve ev ofisteki 1-5 arası sürücü yuvasına sahip NAS sistemleri, küçük medya sürücüleri ve RAID donanımlı PC'ler için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiştir.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Toyota Avensis 1.6 Valvematic Elegant Extra Sedan İnceleme

İlginizi çekebilir!