Walkera QR X350 Multikopter İnceleme



İşte karşınızda Walkera'nın kullanması oldukça kolay olan quadcopteri Walkera QR X350!

Bu modelde fpv yani kamera sistemi de bulunuyor. Gittiğiniz yeri kumanda üzerinden görebiliyoruz. Bakalım Walkera QR X350'in marifetleri ve onunla yapabileceklerimiz nelermiş;

Walkera QR X350 Multicopter, Multirotor teknolojisinin yeni ürünü olarak, yeni başlayacak kullanıcılara GPS ve dijital kumpas desteği ile güvenli ve keyifli uçuşlar sunuyor.

QR x350 farklı uçuşlar için farklı uçuş modlarına sahiptir. İster profesyonel olup, havadan görüntülemede ihtiyacınız olan geçiş videolarını veya fotoğraflarını, isterseniz hobi olarak havadan video görüntüleri ve fotoğraf alın.

GoPro görüntü düzenleyicileri ile stabilize edilmiş görüntüleri, X350 üzerinde bulunan ve standartta set içeriğinden çıkmayıp firmamız ayrıcalığı ile set içeriğine dahil edilmiş GoPro mount ile sabitlediğiniz GoPro kameranız, GPS kontrollü olarak güvenli ve sabit uçuşlarla dilediğiniz açıdan görüntüler alabilir.

Başlangıç seviyesinde olsanız bile, Walkera QR X350 yükseklik sabitleme ve sabit uçuş modu sayesinde çok kısa sürede profesyonel çekimler yapabileceğiniz seviyede uçuş deneyimleri yaşamanızı sağlar.

Tek tuş ile eve dönüş modu, tek tuş ile ulaşabileceğiniz farklı uçuş modu geçişleri, uçuş esnasındaki veriler ve gerçek tam zamanlı görüntüyü kumandanız üzerindeki ekranınızdan görüntüleyebilme özellikleri, Walkera QR X350 multikopteri vazgeçilmez yapan diğer özelliklerden bazılarıdır. (topmodels.com.tr)

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! WD Red NAS Sabit Sürücü İnceleme 

İlginizi çekebilir!