Nikon Coolpix L810 Fotoğraf Makinesi İnceleme

İşte Nikon Coolpix L810 Fotoğraf Makinesi'nin başlıca özellikleri;

Ekran: 3.0''
Optik Zoom: 26x
Dijital Zoom: 4x
Çözünürlük: 16.1 Megapiksel
Video Çözünürlüğü: HD
Ağırlık: 430 Gr

Kompakt Güç – 16.1-milyon piksel ve 26x Optik Zoom NIKKOR Lens:
22.5 mm geniş açıdan süper telefoto 585 mm (35 mm format eşdeğeri)’e odak uzaklığını kapsayan bir 26x optik zoom NIKKOR lens, üstün görüntü kalitesi için etkin 16.1 milyonpiksel sayısına sahip CCD görüntü algılayıcı ile kompaktL810, yakın çekimler, geniş açılı manzara, gündeliksahneler için çok çeşitli çekim yapar.

Lens Kaydırmalı Titreşim Azaltma Fonksiyonu (VR):
L810, lens kaydırmalı titreşim azaltma (VR) fonksiyonu ile donatılılan COOLPIX L serisinde ilk yüksek güçlü zoom modeldir. Bu aynı zamanda film kaydı sırasında kullanılabilecek yüksek hassasiyetli optik fotoğraf makinesi sarsıntısını azaltmaktadır.

Geniş Görüş Açısı ile Parlak, Yüksek Çözünürlük 3-inç TFT LCD Ekran:
Büyük, net 3-inçlik yaklaşık 921k-nokta TFT LCD ekran ile donatılmış bu fotoğraf makinesi geniş bir görüş açısı sahiptir. Ekrana doğrudan yansıyan güneş ışığında bile net ve parlak görüntü verir.

HD-Film Kaydı:
Bu fotoğraf makineleri, lens kaydırmalı titreşim azaltma (VR) fonksiyonu ve kayıt sırasında kullanılan optik zoom ve stereo ses ile HD film (720p) kaydedebilir. HD filmleri HDMI bağlantısı üzerinden TV’da oynatabilirsiniz.

3D Fotoğrafçılık:
3D özellikli TV’ler ve bilgisayarlarda gerçekçi oynatma ve kompozit görüntüler oluşturma sürecinde 3D fotoğraf modu bulunuyor.

Kolay Otomatik Mod:
Kolay otomatik mod ayarları sayesinde fotoğraf makineniz ile her zaman ve her yerde harika görüntüler elde edebilirsiniz. (Kaynak:turknikon.com)

Tıklayın! Samsung ST66 Fotoğraf Makinesi İnceleme

İlginizi çekebilir!