Dark Evo Smart Stick QC802 Mini Bilgisayar İnceleme



İşte karşınızda Dark Evo Smart Stick QC802 Mini Bilgisayar ve başlıca teknik özellikleri;

İşletim Sistemi: Android 4.2
İşlemci: 1.6 GHz (4 çekirdek) (Cortex A9)
Dahili Hafıza: 8 GB
Ram: 1 GB
Wi-Fi: Var
3D Hızlandırıcı: Var

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Evet artık benim LCD Televizyonum akıllı değil diye üzülmenize hiç gerek yok. Çünkü Dark Evo Smart Stick QC802 Mini Bilgisayar sayesinde artık bütün LCD televizyonlar akıllı olacak.

İşte Dark Evo Smart Stick QC802 Mini Bilgisayarın marifetleri ve onunla yapabileceklerimiz;

Dark Evo Smart Stick QC802, Android Jelly Bean 4.2 işletim sistemli yapısıyla HDMI bağlantı noktasına sahip tüm TV'leri akıllı TV'lerin ötesine taşımak için tasarlandı! Gerçek Dört Çekirdek Rockchip RK3188 1.6GHz işlemci gücü, Quad Core Mali400 Gpu ekran kartı, 1GB DDR3 belleği, 8GB dahili depolama alanı, FullHD 1080p Yüksek Çözünürlük Desteği, Bluetooth, MicroSD Kart desteği ve XBMC media center arayüzü ile donatılmıştır.

QC802 ile standart Akıllı TV'lerin kendi marketleri üzerinden yeni uygulama yüklerken oluşabilecek tüm kısıtlamaları aşın ve Google Play Market ile 1 milyon'u aşkın uygulamaya ve oyuna ulaşın. Dark Evo Smart Stick QC802 güncellenen türkçe arayüzü ve Android 4.2 desteği ile film, müzik ve oyun gibi ihtiyacınız olan multimedya içeriğe minimum boyutlarda erişmenizi sağlar. Evo Smart Stick QC802; tek tıklamayla bir medya oynatıcıya dönüşen XBMC arayüzü ile size profesyonel bir medya oynatıcı deneyimi sunar.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Dark Tablet Pc İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! İşte Dünyanın En Değerli Markası!

İlginizi çekebilir!