Vestel Venüs Z20 İnceleme



İşte karşınızda gelişmiş kamera özellikleri ile yerli gururumuz  Vestel'den Venüs Z20 akıllı cep telefonunun başlıca özellikleri ile fiyatı;

Android Oreo İşletim Sistemi ile gelen Vestel Venüs Z20, 16+5 MP Arka ve 8 MP Ön Kamera, anı yakalamak için tasarlandı. Portre Çekimi ile siz sadece görmek istediğinize odaklanın. Gerisini ona bırakın. Geniş kamera açısı ile Z20 kadrajına çok daha fazlasını sığdırın. Gece çekimleri mi? Hiç sorun değil. Z20, Ön Kamera Flaşı ile günün her anında yanınızda.

5.65’’ Full HD Plus Ekran, şimdiye kadar gördüğünüzden çok daha fazlasını sunuyor. Akıllı telefonda video izleme ve oyun oynama deneyiminiz tamamen değişiyor. 18:9 kusursuz ekran oranı ile telefonu büyütmeden daha fazla görüş alanı, bir ekranda daha fazla alan.

Yenilikçi tasarım ve dayanıklı gövde Z20’de bir araya geliyor. Metal ve camın birleşimi, kullanıcı deneyimini yeniden yorumluyor. Gorilla Glass cam, sadece ekrana değil arka yüzeye de hayat veriyor. Ayna etkisi yaratan parlak renkler şık bir görünüm sağlıyor. Baştan sona göz alıcı tasarımı ile Z20, elinize tam oturuyor.

Z20, hayatın hızına yetişmeniz için en büyük yardımcınız. 2.2 GHz 8 Çekirdek Qualcomm Snapdragon 630 işlemci ve 4 GB bellek ile hız kesmeyen, soluksuz performansı deneyimleyin.

Konumunuzu doğru tespit edememek ya da aradığınız yeri bulamamak, artık geçmişte kalmış birer deneyim. IZAT GPS teknolojisiyle donatılmış Z20 akıllı telefonunuz, nerede olursanız olun konumunuzu yüksek doğrulukla belirler. Gideceğiniz yere kadar size eşlik eder. Yol arkadaşınıza güvenin, bırakın size yol göstersin.

Ekran keyfini bozmamak adına, parmak izi okuyucu ergonomik bir şekilde arka yüzeye yerleştirildi. Yeni akıllı telefonunuz hızlı bir şekilde parmak izinizi algılar. Böylece şifre girmekle vakit kaybetmez, şifreyi hatırlamak zorunda kalmazsınız.

Vestel Venüs Z20 akıllı cep telefonu 1950 TL - 2100 TL fiyat aralığında piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.



Buda ilginizi çekebilir! Reeder P10S İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!