BB Mobile B310 İnceleme


İşte karşınızda özellikle yaşlılar ve askere için ideal diyebileceğimiz ucuz fiyatı ile dikkati çeken BB Mobile B310!

Evet 2.7 inç Renkli LCD ekrana sahip olan cep telefon 3G bağlantı hızını desteklemekte. Fakat bu hızı konuşmalar ve mesaj atmak için kullanabileceksiniz.

Hafıza kartı desteği de bulunan cihaz 800 mAh p,l kapasitesine sahip. Ayrıca cihaz da Bluetooth , Ses kayıt ve Radyo özelliği de bulunmakta.

Cihazın en büyük eksiği ise kamerasının bulunmaması diyebiliriz. Eminiz içinizden keşke kamerası da olsaydı dediğinizi  duyar gibiyiz.

BB Mobile B310. tuşlu cep telefonun diğer özellikleri arasında ise Yüksek zil sesi , alarm ,hesap makinesi ve not defteri seçenekleri de bulunmakta.

Yukarı da dediğimiz gibi özellikle askere gidecek olan gençler için fazla bir masrafa gerek kalmadan uygun bir fiyata sahip olabilecekleri ve sadece konuşmak ve mesaj atmak için kullanabilecekleri bir telefon BB Mobile B310.

Beyaz , mavi ve siyah renk seçenekleri ile BB Mobile B310 cep telefonu piyasada 98 TL - 129 TL fiyat aralığında satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.



Buda ilginizi çekebilir! Kaan N2 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!