General Mobile GM8 İnceleme

İşte karşınızda General Mobile GM8 ve General Mobile GM8 Dual Sim akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri!

Evet ABD patentli General Mobile en yeni ve en gelişmiş Android telefonu General Mobile GM8 ile karşınızda. Yenilenen tasarımı, gelişmiş teknik özellikleri ve yüksek kaliteli kameralarıyla General Mobile GM8, her açıdan üst düzey kullanım tecrübesi yaşatıyor. Android One platformu dahilinde olan General Mobile GM8, Android'in en yeni ve en sade halini sunuyor. Kolay, güvenli, güncel ve akıllı bir mobil cihaz arayanlar için Android One platformu ideal görünüyor. General Mobile GM8 modelleri zarif tasarımları ve 5.7 inç boyutlu geniş ekranlarıyla dikkat çekiyor.

Metalik görünümlü gövdeyle gelen GM8, son derece ince çerçeveleriyle en titiz kullanıcıların bile beğenisini kazanmayı başarıyor. Telefonun arka kısmında bir parmak izi okuyucu da hemen dikkat çekiyor. Her ay yayımlanan güvenlik güncellemeleri ile birlikte parmak izi okuyucusu avantajı, GM8 kullanıcılarına en güvenli Android deneyimini sağlıyor.

154.2 x 72.7 x 7.96 mm boyutlara ve 152 gram ağırlığa sahip olan General Mobile GM8, 5.7 inç (14,4 cm) diyagonal boyutlu geniş ekranı, çerçevesiz tasarımla kullanıcılara sunuyor. Cihazın 18:9 oranlı ekranı, gövdenin %74,79'unu kaplıyor. Bu üst düzey ekran / gövde oranı, kullanım keyfini artırıyor ve taşıma kolaylığı sağlıyor. Ekran çerçeveleri son derece ince olduğu için Android fonksiyon tuşları ekranın içerisinde sanal olarak yer alıyor.

Çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı yapıda Corning Gorilla Glass 3 ekran camıyla gelen akıllı telefon, uzun kullanımda oluşan rahatsız edici çiziklerin önüne geçiyor. Bu ekran camı aynı zamanda dokunuş hissiyatını iyileştiriyor ve kapasitif ekran algılama performansını ileri taşıyor. 720 x 1440 piksel HD+ IPS ekranla gelen General Mobile GM8, zengin renkleri geniş görüş açısıyla yansıtıyor. In-Cell Touch ekran teknolojisine sahip olan ekranda, görüntüler ekranın yüzeyinde görünüyor. Bu sayede ekrandaki ikonları ya da diğer görüntüleri çok daha keskin ve net bir şekilde görebiliyorsunuz. 16 milyon renk desteğine sahip olan IPS ekran, 18:9 en boy oranı sayesinde video izleme ve oyun oynama keyfini en üst seviyeye çıkarıyor.

Normal akıllı telefonların 16:9 oranlı ekranlarına göre çok daha geniş bir görüntü yansıtan HD+ ekran, eğlence tutkunları için harika görünüyor. 178 derece yatay, 178 derece dikey görüş açısı sunan ekran, en geniş açılardan bakıldığında bile görüntü bozulmalarını ortadan kaldırıyor. IPS teknolojisi aynı zamanda pil tasarrufu konusunda da büyük avantaj sağlıyor.

Gücünü 64-bit mimarili 1,4 GHz 8 çekirdekli işlemciden alan General Mobile GM8, 3 / 4 GB RAM bellek ve 32 / 64 GB depolama alanı seçenekleriyle dikkat çekiyor. Dahili depolama alanını artırmak isterseniz cihaza 128 GB'a kadar microSD kart takabiliyorsunuz. Hafıza kartıyla eklenen belleği dahili depolama birimi gibi kullanmanızı sağlayan General Mobile GM8; oyun oynamayı, film izlemeyi ve müzik dinlemeyi sevenler için ideal bir akıllı telefon olarak görülüyor. General Mobile GM8 özellikleri arasında yüksek hızlı kablosuz bağlantı seçenekleri de öne çıkıyor. GM8, LTE Cat.7 bağlantı desteği ile mobil internet hattı üzerinde 300 Mbps indirme ve 150 Mbps hızlarına ulaşabiliyor. Telefonda bulunan 802.11 a/b/g/n/ac destekli Wi-Fi yongası ise en hızlı Wi-Fi deneyimini yaşatıyor. Çift bantlı Wi-Fi teknolojisi sayesinde General Mobile GM8 ile en hızlı kablosuz internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Android One platformuna dahil olduğu için her zaman en güncel Android sürümünü kullanacak olan General Mobile GM8, şu an piyasadaki en yeni versiyon olan Android 8.0 Oreo ile geliyor. Sade, akıllı ve güvenli bir akıllı telefon deneyimi için ideal özellikleri bünyesinde barındıran Android 8.0 Oreo, yüksek performansı kolay kullanım ile birleştiriyor. Önceki sürümden farklı olarak yenilenen emojilere sahip olan GM8, sohbet keyfini başka bir boyuta taşıyor. Kamera uygulamasında resim içinde resim özelliği sunan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle görüntülü aramalar daha keyifli hale geliyor. Ana ekranda uzun dokunuşla açılan uygulama kısayolları kullanımı kolaylaştırırken yeni ayarlar menüsü kullanıcılara zaman kazandırıyor.

Android 8.0 Oreo ile yenilenen güvenlik seçenekleri, parmak izi okuyucu ile birlikte özel verilerinizin güvenliğini daha da üst seviyeye taşıyor. Tüm bunlara ve daha birçok özgün yeniliğe sahip olan Android 8.0 Oreo'nun keyfini General Mobile GM8 sayesinde keyifle yaşayabileceksiniz.

General Mobile GM8 ve General Mobile GM8 Dual Sim cep telefonları tüm bu gelişmiş özelliklerine rağmen 940 TL gibi uygun bir fiyata satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Buda ilginizi çekebilir! Cat S41 inceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!