Asus Zenfone 5 İnceleme



İşte karşınızda Asus Zenfone 5 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Ekran Boyutu: 5'' 720 x 1280 Piksel IPS
İşletim Sistemi: Android 4.4.2 (KitKat)
İşlemci: 1.6 GHz
Dahili Hafıza: 16 GB
Ram: 2 GB
Kamera: 2 Mp Ön ve 8 Mp Arka
Pil: 2110 mAh
Ağırlık: 145 gr
Kalınlık: 10.3 mm
Tıklayın! Asus ZenFone 5'in Kamerasıyla Çekilen Video Örneği

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Asus Zenfone 5, Android 4.4.2 (KitKat) işletim sistemi ile geliyor. 1.6 GHz'lik çift çekirdekli Intel Atom Z2560 işlemciye, 16 GB'lık dahili hafızaya ve 2 GB'lık Ram kapasitesine sahip olan cihaz 64 GB'a kadar mikro SD kartları desteklemekte.

Asus Zenfone 5'in dikkati çeken bir tarafı da 3D performansı.

ZenFone'un sahip olduğu PowerVR SGX 544 MP2 grafik işlemci oldukça güçlü bir performansa sahip. Oyunlarda ve genel kullanımda mükemmel bir performans sunuyor. Tüm yenilikleriyle akıcı bir ZenUI deneyimi, yüksek çözünürlükte filmler ve oyunlarla taviz vermeyen bir mobil deneyim ortaya çıkarıyor.

Corning Gorilla Glass 3

Her zamankinden daha dayanıklı ZenFone 5'in ekranında çizilmelere ve çatlamalara karşı üstün dayanıklılık gösteren Corning Native Damage Resistance teknolojisi yer almakta. Corning Gorilla Glass 3, standart Alüminyum - Silisyum camlar ile kıyaslandığında dört kat, Sodyum - Silisyum camlara göre de on kat daha fazla çizilme dayanıklılığı sunuyor.

PixelMaster teknolojisi ile İnanılmaz görüntü kalitesi

ASUS tarafından geliştirilen PixelMaster inanılmaz bir görüntü kalitesi sunmak için donanımı, yazılımı ve optik tasarımı bir araya getiren benzersiz bir teknoloji. PixelMaster sayesinde profesyonel kalitede fotoğraflar çekebilir ve anı yakalayabilirsiniz.

Ayrıca 2110 mAh'lık pil kapasitesi ise maksimum 353 saate kadar bekleme ve 18 saate kadar da konuşma süresi sağlamakta.

Asus Zenfone 5 için, tüm bu üstün özelliklerine rağmen 629 TL'lik cazip satış fiyatı ile tercihleriniz arasında olabilecek bir cihaz diyebiliriz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Asus Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Sony HDR-AS30V Action Cam İnceleme

İlginizi çekebilir!