Turkcell'den Cüzdanı Evde Bıraktıracak Buluş!

Evet,Türkiye'nin telekomünikasyon devi Turkcell, dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümünü geliştirdi!

Akşam gazetesinin haberine göre,Turkcell Cüzdan adı verilen servisle kredi kartı numarası yerine cep telefonu numarasıyla alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, cepten fatura ödeme, paket satın alma ve kişiye özel alışveriş fırsatları tek platformda toplandı. En basit telefonda bile kullanılabilen Turkcell Cüzdan için banka müşterisi ya da kredi kartı sahibi olmak da gerekmiyor.

Turkcell, tüketici alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefleyen mobil cüzdan servisini kullanıma sundu. Dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümü olan Turkcell Cüzdan adlı servis çok sayıda uygulamayı tek bir platformda bir araya getiriyor. Turkcell Cüzdan kredi kartı numarası yerine sadece cep telefonu numarası girerek internette ya da mağazalarda alışveriş yapma özelliğiyle de dünyada bir ilke imza atıyor. Turkcell Cüzdan ile internette ödeme, para gönderme, TL yükleme, paket satın alma yapılabiliyor. Yakında fatura ödeme ve mobil sadakat programları devreye girecek. Turkcell Cüzdan ile birçok özel alışveriş ve günlük fırsat sitesinin kişiye özel ve lokasyon bazlı teklifleri cepten takip edilip, anında satın alınabilecek.

Tüm telefonlarla uyumlu olan Turkcell Cüzdanı banka müşterisi olsun ya da olmasın tüm Turkcellliler kullanabiliyor. Turkcell Cüzdan, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kullanıcılarına hatlarına yükledikleri TL kadar TL de kazandırıyor. (Haberin devamı için tıklayın)

Teknolojinin kralı Diyor ki;

Evet Turkcell'i bu büyük buluşu için Teknolojinin Kralı olarak canı gönülden kutluyoruz.

Ama unutmayalım ki sevgili dostlar önemli olan cüzdanın biçimi yada kalitesi değil,Önemli olan cüzdanın içinin dolu mu yoksa boş mu olduğu.

Öyle değil mi :)

Tıklayın! Turkcell'den Bir İlk ''SlimVINN''

İlginizi çekebilir!