DOHAD Her Depremi Önceden Biliyor!

Posta gazetesinin haberine göre son dönemde meydana gelen 2 sarsıntıyı günler öncesinden bilen deprem derneği,Gemlik sarsıntısını da bildi!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremi, kısa adı DOHAD olan Doğa Hareketleri Araştırma Derneği 4 gün öncesinden tahmin etti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin bugün saat 06.37'de kaydedildiğini açıkladı. Yerin 7.6 kilometre derinliğindeki aletsel büyüklüğü 4 olan deprem Gemlik ve çevresinde hissedildi. Deprem, hasara yol açmadı.

Bu arada Gemlik depremini kısa adı DOHAD olan Doğa Hareketleri Araştırma Derneği 4 gün öncesinden tahmin etti.

Balıkesir'in Manyas İlçesi'nde geçen Temmuz ayında meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremi 10 gün öncesinden, 19 Ekim günü İstanbul Büyükçekmece'de meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki yer sarsıntısını 1 hafta öncesinden tahmin eden DOHAD, Gemlik Körfezi'nde bu sabahki depremi ise, dört gün öncesinden Yeşilyurt ve Yeniçiftlik istasyonlarındaki hareketlilikleri değerlendirerek tahmin etti.  (Posta)

Teknolojinin Kralı Diyor ki;

Son olarak DOHAD Başkanı Fuat Agalday, "Marmara'da küçük bir deprem bekliyorduk. Oldu da. Daha büyük depremleri 10 gün öncesinden tahmin edebileceğimizi düşünüyoruz" demiş.

Ama umarım bu laf sadece sözde kalır ve daha büyük depremleri Allah bir daha hiçbirimize görmeyi nasip etmez.

İlginizi çekebilir!