ZTE Nubia Z17 Mini İnceleme



İşte karşınızda ZTE Nubia Z17 Mini akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

Evet 30 yıldan uzun süredir teknoloji sektöründe yer alan ve ürettiği cep telefonlarıyla daima başarı çizgisini koruyan Çin merkezli ZTE, Nubia ailesini genişletmeye devam ediyor. Fiyat-performans segmentinin temsilcilerinden biri olan ZTE Nubia Z17 Mini, teknik kabiliyetleriyle kullanıcıların ilgisini çekiyor. Çift arka kamera trendini yakalayan ve güçlü donanımıyla kusursuz bir Android deneyimi yaşatan model, iletişim olanaklarından ve eğlenceye yönelik içeriklerden en iyi şekilde yararlanılabilmesini sağlıyor. nubia UI 4.0 kullanıcı arayüzü ve Android 6.0 işletim sistemiyle pratiklik sunan ürün; çift SIM kart desteği, DTS ses ve OTG özelliğiyle memnuniyet yaratıyor.

ZTE Nubia Z17 Mini modelleri; 146,65 mm’lik uzunluğu, 7,45 mm’lik kalınlığı ve 155 gramlık ağırlığıyla gerek kullanım gerekse taşıma sürecinde kullanıcılarına esneklik kazandırıyor. Kapak kısmı alüminyumdan, çerçevesi ise metalden imal edilen akıllı cep telefonu, şıklığı sağlamlıkla bir araya getirmeyi başarıyor. 5.2 inç genişliğindeki IPS LCD ekranıyla 1920x1080 piksel (Full HD) görüntüler oluşturan ürün, ekran parlaklık oranı ve kontrast düzeyiyle takdiri hak ediyor. 450 nit değerindeki parlaklığı ve 1500:1 kontrast oranı sayesinde, multimedya içeriklerinin ve uygulamaların mükemmel görüntülenebilmesini sağlayan model, çoklu dokunma destekliyor. Yaşanabilecek aksaklıklar neticesinde ekranda oluşabilecek çiziklere karşı Corning Gorilla Glass ile korunan akıllı cep telefonu, 2.5D eğimli ekranıyla öne çıkıyor. Li-Po formundaki 2950 mAh kapasiteli bataryasıyla uzun saatler boyunca kesintisiz çalışabilen ZTE Nubia Z17 Mini özellikleri ile pek çok açıdan yeterlilik gösteriyor.

Çalışma hızı 2.0 GHz düzeyine yaklaşan sekiz çekirdekli işlemcisi ile modern uygulamaların ve yüksek çözünürlüklü çoklu ortam içeriklerini eksiksiz çalıştıran ZTE Nubia Z17 Mini, beklentileri karşılıyor. Adreno 510 grafik yongasıyla gücü daha da arttırılan ve üç boyutlu oyunların, takip edilebilir olmasını mümkün kılan akıllı cep telefonu, yüksek kapasiteli belleği ve depolama alanıyla geliyor. Hafıza kartı desteği sayesinde, veri depolama kapasitesi yükseltilebilen model, kablosuz bağlanabilirlik imkânlarıyla günceli yakalıyor. Yonga setinden aldığı güçle; Dual-Band 802.11ac Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1, 4.5G (LTE Cat.4) gibi özelliklere kavuşan ürün, hem mobil ağlara hem de ev ve iş yerlerindeki ağlara yüksek hızda bağlanabiliyor.

Biri monochrome sensör olmak üzere iki arka kamerası bulunan ZTE Nubia Z17 Mini, fotoğraf ve videoların, kompakt fotoğraf makinelerine yakın kalitede çekilebilmesine zemin hazırlıyor. f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksellik ana arka kamera; tam manuel kontrol, hızlı odaklama, dijital görüntü sabitleyici gibi olanaklarla güç kazanıyor. Aynı teknik özelliklere sahip ikinci arka kamera ise yakınlaştırma veya odaklama konusunda ana kameraya yardımcı oluyor. LED flaşla desteklenen arka kamera, Full HD çözünürlüklü videoları, saniyede 30 kare hızında kaydedebiliyor. f/2.0 diyafram açıklığı ile yüksek miktarda ışık alarak görüntülü görüşmelerin ve Selfie türü çekimlerin mükemmel olmasını sağlayan 16 megapiksellik ön kamera, geniş açılı çekimlerde değerlendirilebiliyor. 80 derece açılı olan Selfie kamerası, kamera arayüzüne konumlandırılan; filtre, efekt ve çekim modlarıyla kullanıcıların yaratıcılıklarını sergilemelerine fırsat veriyor.

Arka kapağa yerleştirilen parmak izi okuyucusu sayesinde, teknoloji tutkunlarının güvenlik konusundaki ihtiyaçlarına çözüm getiren ZTE Nubia Z17 Mini fiyatları açısından son derece ulaşılabilir aralıklarda seyrediyor. Fiyat-performans segmentine; çift arka kamerası, güçlü donanım bileşenleri, güncel yazılımı ve DTS gibi ekstralarıyla farklılık katan akıllı cep telefonu, yüksek performanslı bir telefon edinmek isteyen herkese sesleniyor. Tasarımı ve teknik yeterlilikleriyle ZTE’nin sektör tecrübesini yansıtan model, kısıtlı bütçesine karşın, uzun yıllar kullanabileceği telefonlara yatırım yapmayı hedefleyenlerin alışveriş listelerine giriyor.

ZTE Nubia Z17 Mini'nin birde Special Edition diye farklı bir versiyonu bulunmakta. ZTE Nubia Z17 Mini 1399 TL'den ve  ZTE Nubia Z17 Mini Special Edition,ise 1.699 TL'den piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! ZTE Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! HTC U Play İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!