LG G6 İnceleme



İşte karşınızda LG G6 akıllı cep telefonu özellikleri ve fiyatı;

Evet sade ve etkileyici tasarımıyla göz dolduran LG G6, estetik kasasına farklılık katan gövde tasarımıyla beğeni topluyor. Modüler tasarım anlayışından farklı bir biçim moduyla karşımıza çıkan cihaz, metal kenarları ve metal – cam gövde malzemesi ile dayanıklılığı premium şıklıkla bütünleştiriyor. İnce ve zarif tasarımı ve 163 gram ağırlığı ile konforlu bir kulanım vadeden cihaz, yuvarlatılmış kenarları ile kolay tutuş sağlıyor. Telefonun arka yüzeyinde yer alan ve güç tuşu olarak da kullanılan, parmak izi sensörü, kişisel gizlilik sunarken, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi, çarpma, düşme ve çizilmelere karşı ekran dayanıklılığı sağlıyor. LG G6 özellikleri arasında yer alan safir kamera lens koruyucusu ve toza ve suya karşı ekstra dayanıklı yapı ise, daha güvenli ve işlevsel bir kullanım zemini hazırlıyor.

Full Vision IPS LCD dokunmatik ekran teknolojisi ile gelen LG G6, 5,7 inç büyük ekran boyutu ile kusursuz netliği geniş ekran deneyimiyle yaşamanız için ortam hazırlıyor. 564 piksel yoğunluğuna sahip olan cihaz, 1440x2880 piksel QHD Plus çözünürlük değeri, zengin renkleri ve yüksek kontrast oranı ile kusursuz kalitede ve doğal renklerde görüntüler oluşturuyor. 18:9 gövde oranı sunan ergonomik tasarımı ile fark yaratan bu akıllı telefon, Dolby VisionHDR ve HDR10 ile uyumlu ekran paneli sayesinde, multimedya içerikleri ve çoklu uygulamalarda akıcı bir kullanım vadediyor. İşlevsel arayüz seçenekleri ile kullanım kolaylığı sunan G6, canlı ekran renkleri ve parlaklığıyla görsel medya keyfinizi üst seviyeye taşıyor.

Yeni nesil teknolojiler doğrultusunda geliştirilmiş donanım özellikleriyle öne çıkan LG G6, akıllı telefon deneyimini yüksek performansla birlikte sunuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip cihaz, en güncele en önce ulaşmanız için gerekli zemini hazırlıyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 821 yonga setini kullanan 2.35 GHz Quad-core işlemci, kullanıma yüksek hız ve güç katıyor. İşlemciyle uyumlu 4 GB RAM çoklu uygulama ve oyunlardaki akıcı ve kesintisiz performansıyla göz dolduruyor. Grafik işlemci tarafında yer alan Adreno 530 yongası, fotoğraf, video ve uygulamalarda kusursuz netlikte ve canlılıkta görüntüler oluşturarak, multimedya deneyiminize keyif ve eğlence katıyor.

Göz alıcı tasarımı ve performans özellikleriyle dikkat çeken LG G6, güçlü bataryası ile uzun süreli kullanım sunuyor. Dahili 3300 mAh pil ömrü sunan batarya gün içerisinde her an iletişim halinde olmanıza ve farklı uygulama ve medya içeriklerine kesintisiz ulaşmanıza olanak tanıyor. Güç tasarruf modları ile teknoloji keyfinizi minimum güç tüketimi ile yaşamanızı sağlayan cihaz, Quick Charge 3.0 özelliği ile hayatın hızını yakalamanıza yardımcı oluyor. İhtiyaca göre 32 ve 64 GB depolama seçenekleriyle sunulan LG G6 modelleri MicroSD kart ile 2 TB’a kadar arttırılabilen dahili hafızası ile beğeni topluyor.

Bu sayede, dosya, veri, fotoğraf ve değir tüm uygulamaları saklamak ve gerektiğinde kullanmak için ek depolama alanı sunuyor. LTE teknolojisi doğrultusunda 4.5G desteği sunan bu akıllı telefon, kullanıcılarına akıcı ve hızlı İnternet konforu vadediyor. Özel kamera teknolojisine eşlik eden gelişmiş çekim fonksiyonlarıyla adından söz ettiren LG G6, fotoğraf ve video deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. 13 MP çözünürlük değerinde çift arka kamera ile gelen cihaz, çift arka kameranın birinde 71 derece, diğerinde ise 125 derece çekim açısıyla geniş açılı çekimler yapmaya olanak tanıyor. Lazer oto fokus, üç yönlü OIS ve Led flaş özelliğine sahip arka kameralar, en özel anlarınızı en doğal, canlı ve net haliyle ölümsüzleştirmeniz için ortam hazırlıyor. Yanı sıra, iki kamera da 4k ve HDR10 video kaydetme özelliği sunuyor. 5 MP çözünürlükteki ön kamera ise, 100 derece geniş açıyla fotoğraf çekebilme özelliğiyle, kusursuz ve özgür selfieler çekebileceğiniz bir teknoloji vadediyor.

LG G6 piyasada 2379 TL fiyatı ile fiyata satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan aşağıdaki TEPKİLER bölümünde fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! LG Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung Galaxy S8 Plus İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!