Huawei P10 İnceleme


Evet Dünya teknoloji devlerinden Huawei, ürettiği akıllı telefon modelleri ile her geçen gün sektörde yerini sağlamlaştıran bir akıllı telefon markası olarak dikkat çekiyor. Piyasaya sürdüğü en yeni amiral gemisi olan Huawei P10 özellikleri ; premium tasarımları, kusursuz kamera teknolojileri ve yepyeni renk yelpazesi ile üst düzey akıllı telefon kullanıcılarına beklentilerinden daha fazlasını sunmayı başarıyor.

Tasarımı ile göz kamaştıran Huawei P10 özellikleri ile de amiral gemisi akıllı telefon çeşitleri arasında sağlam bir aktör olarak ön plana çıkıyor. 145.3 x 69.3 x 7 mm boyutları ve 145 gram ağırlığı ile hafif ve ince bir telefon olan Huawei P10 akıllı telefon, tasarımında bir ilk olan ileri elmas kesim tekniği ile stil ve işçilik konusunda sektörde yeni bir standart oluşturuyor. Böylece size gerçek bir Premium telefon kullanma imkanı sunuyor.

5.1 inç IPS-NEO LCD kapasitif dokunmatik ekranı, 16M renk derinliği ile canlı ve gerçekçi görüntüler üretmeyi başarıyor. Full HD (1080x1920) çözünürlüğe sahip ekran, 432 ppi piksel yoğunluğu ile kusursuz keskinlikte ve netlikte görüntüler sunuyor. Geliştirilmiş Corning Gorilla Glass 5 ekran koruma teknolojisi ile korunan ekran, çizilme ve darbelerden hasar almadan kurtulmayı başarıyor.

HiSilicon Kirin 960 yonga setine ait, 4 tanesi 2.4 GHz hızında çalışan Cortex-A73, 4 tanesi ise 1.8 GHz hızında çalışan Cortex-A53 olmak üzere toplam 8 çekirdekli işlemci ile performansını her zaman zirvede tutmayı başarıyor. Mali-G71 MP8 grafik işlemcisi tüm zorlu grafiklerin üstesinden gelerek sizlere akıcı videolar ve keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile uyum içinde çalışan Emotion UI 5.1 arayüz, akıllı telefon verimliliğini arttırarak Huawei P10’da kullanılan uygulamaların ve hizmetlerin daha hızlı yüklenmesini ve çoklu görev performansında daha başarılı olmasını sağlıyor. 4 GB ram ile aynı anda dilediğiniz kadar uygulama açmanıza ve işlem yapmanıza olanak veren model 64 GB dahili hafıza ile tüm dosya ve uygulamalarınız için yetecek kadar geniş bir depolama alanı sunuyor. Bu alanla yetinmeyen kullanıcıları da düşünen Huawei, P10 modeline micro SD kart desteği sunarak harici 256 GB daha hafıza oluşturabilmenizi sağlıyor. Tüm enerjisini 3200 mAh bataryasından alan Huawei P10 Süper Şarj teknolojisini destekliyor ve Type-C yuvası sayesinde yarım saat içinde sizi bir gün boyunca idare edebilecek derecede yüksek bir şarj yüzdesine ulaşabiliyor.

Kamera teknolojisi konusunda Leica ile işbirliğini devam ettiren Huawei, bu konuda çitayı çok yüksek noktalara taşımayı başarıyor. Arka yüzeyinde taşıdığı çift kamerası ile kusursuz pozlar yakalamanıza olanak veren P10, mobil fotoğrafçılıkta yeni bir çığır açıyor. Her ikisi de f/2.2 diyafram açıklığına sahip 12 MP RGB sensörlü ve 20 MP monokrom sensörlü çift kamerası bokeh özelliği ile muhteşem bir derinlik algısı oluşturarak telefonunuzdan çıkan fotoğrafların profesyonel bir kameradan çıkmış havasına bürünmesini sağlıyor.

3D yüz tanıma teknolojisi ile keskin ve hızlı bir tanıma performansı gösteren Leica imzalı kameralar ile kusursuz portre çekimleri yapabilirsiniz. OIS (Optik Görüntü Sabitleme), Çift Tonlu Flaş, PDAF + CAF + Lazer + Derin Oto Fokus, 2 x Hibrit Zoom özellikleri ile donatılan kameralar ile fotoğraf çekmek ayrı bir zevke dönüşüyor. Yine Leica imzası taşıyan F/1.9 diyafram aralığına sahip 8 MP ön kamera ile ise ister düşük ışıkta ister gün ışığında kusursuz öz çekimler gerçekleştirilebiliyor. Aynı zamanda toplu öz çekimlerde birden fazla kişinin kadraja girdiğini anlayan Huawei P10 lens açısını genişleterek daha fazla insanın kadraja girmesine imkan veriyor. Fotoğraf çekimindeki başarısını video kayıtlarında da gösteren Huawei P10 4K (2160p@30fps) ya da Full HD (1080p@60fps) çözünürlükte videolar yaratmanıza imkan veriyor.

Parmak izi sensörü, G sensörü, jiroskop, pusula, ortam ışığı sensörü, yakınlık sensörü, hall sensörü gibi sensörlerle donatılan Huawei P10 sizi hareketlerinizden ve dokunuşlarınızdan tanıyarak müthiş bir kullanım kolaylığı sunuyor. Cihazın ön yüzünde yer alan parmak izi sensörü sayesinde telefonunuzun kilidini sizden başkasının açmasına izin vermiyor ve akıllı telefonunuzun içindeki verilerinizin güvende kalmasını sağlıyor.

Kusursuz kamerası ve elit tasarımı ile akıllı telefon kullanıcılarının beğenisine sunulan Huawei P10 fiyatları ile de diğer amiral gemisi telefonlar ile sıkı bir rekabete hazır olduğunu gösteriyor. Siz de Premium bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isterseniz Mavi, Prestij Altın, Siyah, Gümüş renklerdeki özel tasarım Huawei P10 modellerinden birine sahip olabilir, Huawei’nin prestijli dünyasında yerinizi alabilirsiniz.

Huawei P10 cep telefonu için daha çok üst sınıfa hitap ediyor diyebiliriz. Çünkü 3.355 TL fiyatı ile kullanıcılarını beklemekte.


Tıklayın! Huawei Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Casper Via F1 İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!