Hiking A15 İnceleme

İşte karşınızda Hiking A15 akıllı cep telefonu ve başlıca teknik özellikleri;

HikingA15 özellikleri açısından dikkat çeken akıllı ceptelefonları arasında yer almayı başarıyor. Sahip olduğu donanım bileşenleri ve kamera özellikleriyle özellikle orta düzey akıllı cep telefonları içine konumlandırılan başarılı model, MediaTek MT6735 yonga setini kullanıyor. Günlük kullanımda ve birçok Android oyununda yeterli performans gösteren ARM Cortex A53 mimarili,1.3 GHz hızında çalışan, 4 çekirdekli işlemci ve Mali-T720 MP2 grafik yongasıyla güçlendirilen model; 16 GB kapasitesindeki dahili hafızası ve 2GB’lık belleğiyle akıcı bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Ayrıca aygıtın depolama kapasitesi, Micro SD kart yuvası sayesinde 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Hiking A15 ,294 PPI piksel yoğunluğu ve % 70’e varan ekran gövde oranıyla son derece rahat bir kullanım sunuyor. Kapasitif yapıdaki, eğimli ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde ki 5.5 inçlik IPS LCD ekran, Multi Touch desteğiyle oyun, çoklu ortam ve kamera deneyimini üst düzeye çıkarıyor.

Hiking A15’de, otomatik odaklama ve LED flaş özellikleriyle donatılan, 8 MP'lik arka kamera bulunuyor.Seyahatlerinizde ya da kullanımda canlı renklere sahip fotoğraf ve videolar çekebilmenize olanak tanıyan arka kamerayla birlikte, telefonun ön kısmında yer alan 5 MP çözünürlüğünde ki öz çekim kamerası yer alıyor. Hiking’in kendine has kamera uygulamaları, çektiğiniz fotoğraf ve videolarınıza arzu ettiğiniz efektleri ekleyip kaydettiğiniz görüntülerin çok daha güzel görünmesine izin veriyor.


Güncel Android işletim sistemlerinden biriyle gelen akıllı cep telefonu, sahip olduğu donanımla, işletim sisteminin bütün imkanlarından yararlanmanızı sağlıyor. Hiking A15 fiyatı bakımından da doğru konumlandırılan ve aynı segmentte yer alan ürünlere göre ulaşılabilir olan ürünlerden biri olarak bulunuyor.

Cep telefonu özelliklerinden sonuna kadar yararlanmayı seven teknoloji meraklılarından öğrencilere ve çalışanlarakadar geniş bir yelpazedeki kullanıcı kitlesine hitap eden model birçok test yazılımından da kabul edilebilir sonuçlar almasıyla dikkat çekiyor. Hiking A15ile saatler süren yolculuklarınız daha eğlenceli hale geliyor.

Zira ürün kesintisiz olarak saatlerce müzik ve video oynatabilmenize olanak tanıyor. İvmeölçer, ortam ışığı sensörü ve yakınlık sensörü gibi gerek günlük kullanımda gerekse özel uygulamalarla işinizi kolaylaştıran akıllı cep telefonu,gerçekleştirdiğiniz rutinleri hızlı ve aksaksız bir şekilde sürdürebilmenize imkan tanıyor. Günün her saati rahatlıkla başvurabileceğiniz mobil asistanınız olarak değerlendirebileceğiniz Hiking A15, sunduğu donanım ve yazılım olanakları sunuyor. Android dünyasına adım atmayı düşünüyor ve kendiniz için uygun bir telefon arıyorsanız bu ürün sizin için ideal seçeneklerden biri haline geliyor.

Hiking A15 cep telefonu Rose, Rose Gold ve Space Grey renk seçenekleri ile 539 TL'ye piyasada satılmakta.

Bu cep telefonunu kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.


Tıklayın! Hiking Cep Telefonu Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Apple iPhone 7 Plus İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginizi çekebilir!